Miért nincsen hang egyes csatornáknál?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy Orion LCD TV-t és rákötöttem egy MindigTV-s szobaantennát. A jellel nincs baj, megy 6 db HD csatorna, ezekkel nincs is baj. Egy sima helyi tv csatorna is megy, viszont a többinél csak kép van, hang nincsen. Ilyen pl. a TV2 vagy RTL klub is. Miért van ez?

Nincs előfizetésem.

2019. márc. 9. 00:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Külföldről behozott készülékekkel szokott ilyen gond lenni, amikor nem tartalmazza a kompatibilis dekódert.

Mivel hazai forgalmazású új TV-t vettél (gondolom), ez a lehetőség kiesik.

Viszont szervizemben magam is tapasztaltam ezt a problémát, Vestel belsejű Orion TV-nél, amikor túl kevés antennajelet kapott, az adott multiplex csatornán. Míg a másikon ment rendesen.

A jelszintet, illetve jelminőséget pedig mutatja is a TV, tehát ez ellenőrizhető.

2019. márc. 9. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!