Inkeeper kérdése:
Működne a hangátjátszás így a monitor es a PS4 között?
Figyelt kérdés
PS4 slimem van, nincs analóg audioja és a monitoromnak sincs. A monitoromnak nyipván beépített hangszorója s8ncs é USB-vel sem rendelkezik. USB hangkártyapedig a PS4en nem működik. Most hogy ezt tisztáztuk a kérdésem: Egy Soundbarba vagy Settopboxba (ezekben ugye van hangszoró) dugva a PS4-et majd HDMIvel átjátszva a Monitorra kenne a hang? Mármint lenne hang játék közben?2019. febr. 16. 09:49
1/6 repulo válasza:
Ki mondta, hogy nem megy az USB hangkártya?
2/6 A kérdező kommentje:
Vettem.egyet es nekem nem.megy vele. Neked van esetleg ami mukodik?
2019. febr. 16. 14:49
3/6 anonim válasza:
Nekem a tvről hdmivel megy a PS4 hang de ugye a monitornak nincs kimeneti hdmije.
Miért nem headsettel próbálod a hangot? 2.5 méterig folyamatosan veszi a hangot is a gamepad aminek van jack kimenete.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a headsetet.
2019. febr. 16. 18:31
5/6 repulo válasza:
Miért nem megy? Milyen DAC-t vettél? Ha fejhallgatóra állítod a kimenetet akkor sem?
6/6 repulo válasza:
Ha mégsem javul a helyzet, itt biztosan tudnak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!