Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi nem értem jvc auto rádio...

Kérdés889 kérdése:

Mi nem értem jvc auto rádio zenét halgatam és a hang meg atta magát útán kèp se voltt?

Figyelt kérdés
sziasztok jvc cds auto rádio live sztem és egy kokórszaki lemeszt mútatam be asztán sárga kék vezeték ösze ért és el ment a hang majd probálkosztam visza jöjőn a hang de nem asztán le vettem a hátlapját és a hangszoro vezetékit éringetem az alaplaphoz ezután a kép el ment se kép se hang ilyen kor icé vagy elen álás megy ki bene szeretném javitani az voltt kedvenc auto rádiom 180 watos hang icé nem hiném hogy ilyen hamar ki ment volna
2019. febr. 18. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le magyarul is, mert ezt fáj olvasni!
2019. febr. 18. 18:24
 2/6 repulo ***** válasza:
100%

#1.

Hazab.szta az egészet, de megjavítani biztosan megtudja. :-)

2019. febr. 18. 18:31
 3/6 cabriobarat ***** válasza:
100%
szia jvchez nemerrk sztem elrmlotd vidj elojanaki megcsinálja jól.érrhozja vaty probl dvédés? mijen videós van ien lejácco? vifyegy be szerviznek muztasd meg udvozlethem facebukhobjieletnorika csopoltból
2019. febr. 18. 19:30
 4/6 Szirty ***** válasza:
100%

Az öreg megmondta:

A problémák nem oldhatók meg azon a szinten amin akkor voltunk amikor okoztuk őket...

Vidd szervizbe!

2019. febr. 18. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én értem nagyon is. Te tenni tönkre, te nem tudni javít. :/

1. Döglött a végfok a zárlat miatt.

2. Drótos Tótot játszottál és az alaplapon még egy zárlattal kinyírtad a vezérlést. KUKA c:

2019. febr. 18. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:

kösznőm a rosz és jo válaszokat

mingyárt gondoltam hogy a hang icé kiment és a elktronika vezérlö c918 as be épitet vezérlő meg halt és akor javitani nem lehet de ha szerviz hororr áron javitt azon veszek egy android fejegycséget mert a netten már dobják öket 5 9 ezrekér

2019. febr. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!