Valaki elmagyarázná hogy pontosan hogyan áll össze egy Raspberry pi 3 B+ rendszer?

Figyelt kérdés

Összeválogattam alin pár elemet amik a hozzájuk fűzött képek és a hozzászólások alapján megfelelőnek tűnnek egymás mellett, de van at least három kérdésem:

1. Ha a tokba(piros) beleteszem magát a Raspberryt, akkor ugyan ventit tudok rá tenni, de hova teszem(és hogy) az LCD-t?

2. Ha nem teszem bele ebbe a tokba, akkor rá tudom tenni az LCD-t, de akkor hogyan oldom meg a hűtést?

3. A monitor fekete xsok pines csatlakozója sokkal kisebb mint az alapon lévő, ez nem baj? Vagy hogy van ez?

+1. A kamerát sem tudom hogy hova és hogy rögzítem...(azt tudom hova kell csatlakoztatni)

Ha valami hiányzik az összeállításból(nem a táp mert az van itthon) akkor elfogadok tanácsokat.

Az SD 64GBs

A duplaventi B plus-os

A tok piros

A berry Bundle 1-es(B+)

[link]

(Igen tudom hogy vannak ilyen starter-kitek.

Igen tudom hogy nagyon hülye vagyok jozzá, nem kell a kommentekben oltogatni.

Nem, nem kérek bullshiteket, köszönöm.)

2019. márc. 6. 23:04
 1/1 repulo ***** válasza:
2019. márc. 6. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!