Egy Raspberry Pi 2-re szeretnék feltelepíteni egy torrentalkalmazást. NOOBS operációs rendszer van rajta. Hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Már több videóban látottakat kipróbáltam, de nem sikerült. Valaki, aki esetleg csinált ilyet és tudna segíteni annak nagyon megköszönném.2015. dec. 27. 14:19
1/11 anonim válasza:
Melyiket probaltad telepiteni, pontosan hogyan, es mit jelent hogy nem sikerult, mit irt ki?
2/11 anonim válasza:
A NOOBS nem operációs rendszer.
"NOOBS (New Out Of Box Software) - An easy Operating System install manager for the Raspberry Pi " - [link]
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezt másoltam át az SD-kártyámra:
és amikor elindult, akkor a Raspbian-t választottam ki,
2015. dec. 27. 14:30
4/11 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=t5NziDx6mlQ
Ezt a videót próbáltam, amikor a chown parancsokat próbáltam, akkor a felhasználónévvel és a jelszóval ellenkezett, pedig ugyanazt a jelszót adtam meg, mint a videós
2015. dec. 27. 14:32
5/11 anonim válasza:
Es mit adott meg a videos? Vagy hany percnel van ez?
6/11 A kérdező kommentje:
2:55-től kezdődnek a problémák
2015. dec. 27. 15:27
7/11 anonim válasza:
Ott nem ker jelszot, jo videot nezek?
Nem akarod inkabb bemasolni a Puttybol hogy mit csinalsz?
8/11 A kérdező kommentje:
Majd elküldöm a PUTTYból
2015. dec. 27. 15:54
9/11 A kérdező kommentje:
Majd még ezt megpróbálom, magyarul van, hátha ez sikerül.
2015. dec. 27. 17:20
10/11 anonim válasza:
Ezt joval konnyebb elrontani, en maradnek inkabb a Transmissionnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!