Autó rádió miért búg?

Figyelt kérdés
Vettem egy Orion OCR-17371 tipusú autórádiót, ami a rádió állomásokat néha elégé recsegve fogta. És a jobb oldali hangoszórokon halk sercegés búgást lehetet hallni ha levolt halkitva. Vissza küldtem a szervízbe ezekkel a hibákkal. Amikor vissza küldték, állitolag alaplapot javítottak rajta, de a hiba továbbra is fenáll semmitse javult. A régi fejegység ami elözöleg volt benne a kocsiba annál nem búgot a hangszoró és a rádiót is jól fogta, mikor az új javításon volt akkor a régit használtam és akkor is jól müködött. Szerintetek mi lehet a probléma? esetleg az autó vagy hangszoróival lehet valami?

2019. febr. 18. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Orion autórádió? Pffff...

Lehet test hiba, generátor zaj, sok minden.

2019. febr. 19. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Húúúha..

Feltámadt az Orion márka ?

Ez jó...

Lehet gyárilag kontaktos valami benne,,vagy akár a hangerő szabályozóval van valami..

2019. febr. 19. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyeseknek újdonság, de az Oriont már rég megvették a kínaiak.

Orion TV-k is vannak kínaiak, talán még a régi Vestel szerződés is él, ezt nem tudom biztosan.

2019. febr. 19. 14:23
 4/4 JulesTS ***** válasza:

Azért búg mert gagyi. 10eFt-os Bluetooth-os fejegységtől nem is lehet mást várni...

Sajnos az a probléma, hogy árulnak ilyet.

18eFt-tól kezdődnek a normális minőségű fejek. Bluetooth-os 25..27eFt-tól. Alpine, Pioneer, JVC/Kenwood közül nyugodtan választhatsz.

2019. febr. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!