Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Baleseti garancia tv-re? Van...

Baleseti garancia tv-re? Van aki jártas ebben a témában és van tapasztalata?

Figyelt kérdés

(Tegnap kiírtam egy kérdést, de mivel a kérdésem most másra vonatkozik, így új kérdést írtam ki)

Nos, van egy pár hónapos Samsung Smart TV-m. Sajnálatos módon baleset érte és betört a kijelzőpanelje.

Néztem, hogy vásárláskor kötöttem egy BusinessBox EXCLUSIVE Vásárlói gondoskodást rá. 2 év garancia.

Olvastam az interneten több olyan esetet, hogy nem kötöttek rá ilyenfajta biztosítást és nem tudtak már mit tenni a frissen vett tv-vel.

Persze, tudom nem úgy megy, hogy ingyen kicserélik, de még is hogy működik ez? Mit is takar pontosan? Olvastam de nem annyira tiszta.

Sajnos felhívni nem tudom őket, majd csak hétfőn, így vettem a bátorságot és kiírtam a kérdést, hátha tud valaki segíteni és hátha van valakinek tapasztalata ezen a téren.

2019. febr. 9. 11:03
1 2
 11/12 szántóvető ***** válasza:
az exclusive csomag tartalmazza a baleseti csomagot is.de önrészt biztosan nem kell fizetned.tehát vagy egyszerű balesetnek könyvelik el és javítják/cserélik ingyen,vagy súlyos gondatlanságnak veszik a kijelző sérülését és akkor elállnak a kártalanítástól.
2019. febr. 9. 12:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a segítséget!
2019. febr. 9. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!