Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Baleseti garancia tv-re? Van...

Baleseti garancia tv-re? Van aki jártas ebben a témában és van tapasztalata?

Figyelt kérdés

(Tegnap kiírtam egy kérdést, de mivel a kérdésem most másra vonatkozik, így új kérdést írtam ki)

Nos, van egy pár hónapos Samsung Smart TV-m. Sajnálatos módon baleset érte és betört a kijelzőpanelje.

Néztem, hogy vásárláskor kötöttem egy BusinessBox EXCLUSIVE Vásárlói gondoskodást rá. 2 év garancia.

Olvastam az interneten több olyan esetet, hogy nem kötöttek rá ilyenfajta biztosítást és nem tudtak már mit tenni a frissen vett tv-vel.

Persze, tudom nem úgy megy, hogy ingyen kicserélik, de még is hogy működik ez? Mit is takar pontosan? Olvastam de nem annyira tiszta.

Sajnos felhívni nem tudom őket, majd csak hétfőn, így vettem a bátorságot és kiírtam a kérdést, hátha tud valaki segíteni és hátha van valakinek tapasztalata ezen a téren.

2019. febr. 9. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál egy szerződési példányt, azt esetleg elolvasod?
2019. febr. 9. 11:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze elolvastam, de mint írtam nem vagyok jártas ebben és pontosan nem tudtam "kivenni" belőle, hogy most ilyen esetben mi történik.
2019. febr. 9. 11:10
 3/12 szántóvető ***** válasza:
akkor töltsd fel ide a szerződést és valaki biztosan át fogja nézni.
2019. febr. 9. 11:13
 4/12 A kérdező kommentje:
2019. febr. 9. 11:16
 5/12 szántóvető ***** válasza:
én azt valószínűsítem hogy az ún. baleseti meghibásodásban foglaltak szerint fognak eljárni,tehát 25e Ft-os önrész megfizetése mellett fogják a készüléket megjavítani.
2019. febr. 9. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Magyarul 25 ezerbe kerülne megjavítani / kicserélni a televízióm kijelzőpaneljét?
2019. febr. 9. 11:28
 7/12 szántóvető ***** válasza:
elkövettem azt a hibát hogy csak futólag néztem át a dokumentációt..szóval tudni kéne hogy mit kötöttél:premium,exclusive vagy baleseti szolgáltatáscsomagot?
2019. febr. 9. 11:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Exclusive
2019. febr. 9. 11:43
 9/12 szántóvető ***** válasza:
akkor javítaniuk kellene,anélkül hogy fizetned kéne.de a szándékos rongálás vagy súlyos gondatlanság,háziállat stb kizáró ok,tehát meg fogják kérdezni hogy mi történt a készülékkel.úgyhogy 50-50%.kérdés hogy akarnak-e fizetni.hogy tört be a kijelző?ki kéne találnod valami hihető dolgot.
2019. febr. 9. 11:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Viszont ha fizetni is kell érte, akkor "csak" 25 ezer Ft-ot?

(még mindig olcsóbb mint egy új tv)

2019. febr. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!