Mi lehet a tv hibája? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves JVC 43VU63J UHD SMART LED TV-m,Pár napja inkább bekapcsolás után kicsivel,de néha random is elmegy a képe és piros,zöld,kék színeken váltakozik,vagy a jobb oldala furcsa szellemképes lesz kb 10 másodpercre.A tv-t monitorként használom.Elsőre a videókártyára gondoltam,de a hiba folyamán a tv-menűt sem tudom behozni.2019. jan. 5. 13:32
1/5 anonim válasza:
Az valószínüleg flexkábel érintkezési hibája lesz.
2/5 anonim válasza:
Vélhetően igaza van :1/1 -nek.Nálam csalakozó hiba miatt elment egy-egy szin . Próba .
3/5 anonim válasza:
Vélhetően legalább két alkalmatlan választ kaptál, mert azok a hibák a TV menüjét nem befolyásolják, annak be kellene jönni, ha elszíneződve is.
De érdekes, hogy az 1/1 választ törölték, vajon mi lehetett benne? Kérdezz meg egy szervizt?
4/5 anonim válasza:
Elnéztem a számozást, mégsem lett törölve.
5/5 anonim válasza:
Arról nem beszélve, nagyon nem mindegy, hogy melyik kábelre gondol valaki.
Az alaplap és a T-con közötti lapos kábelre? Jó vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!