Szerintetek egy drón jó ajándék karácsonyra a pasimnak?
Azt mi honnan tudjuk, hogy őt mi érdekli? :D
Nekem is vehetsz egyet, ha gondolod :d
A DJI Mavic Pro 1 kb annyit tud, mint a Phantom 4. Szóval amit ajánlanék árcsökkenési sorrendben de tudásilag is csökkenő sorrendben:
Mavic 2 Pro (kb 1450€)
Mavic 2 Zoom (1250€. De pl Gearbestről most talán 860 kupon kóddal. Ha sikerül elcsípned, akkor mindenképp ez a nyerő ilyen áron).
DJI Mavic Pro 1 (kb 600€ használtan. Ha szép állapotban van, ne felj használtat venni, minden tartozékkal, becsomagolva simán ajándékozható).
DJI Spark Fly More Combo (450-500€. Nagyon jó kis hobbi drón. Nekem ilyen volt az előző. Vannak korlátai, de nagyon jó felvételeket készít).
A Phantom 4 jó, de tenyleg nem tud többet, mint a 600€-s Mavic Pro 1-es.
Mindemellett nagy, nem kompakt.
De jó drón, ha brutálisan jó áron hozzá tudsz jutni. Egyébként nem éri meg.
Ha Phantomot akarsz, akkor a két verzió, amit érdemes megvenni, az a:
1: DJI Phantom 4 Advanced, mert az összes fentit (kivéve a Mavic 2 Prot) alázza kép és videófelvételi minőségben. De hobbira egy kicsit olyan, mint ha ágyuval akarnánk nyúlra vadászni, szóval te tudod, én nem áldoznám be a kompaktságot azért, hogy kapjak egy kicsivel jobb képminőséget, amit meg sem tudok különböztetni.
A másik a Phantom 3 Advanced. Hobbira elégséges minőség, tényleg jó képeket és videókat csinál, gyorsan repül és megbízható, jó a hatótáv, és mivel nem mai technika, olcsóbb. (Kb annyit tud, mint a Spark, hogy legyen összehasonlítási alapod. Csak akkor érdemes megvenni, ha nagyon olcsó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!