Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Auchan akciós drón karácsonyra...

Auchan akciós drón karácsonyra. Mennyire koppintás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Páromnak keresgélek karácsonyra egy kezdő drónt ajándékba. Syma x5c drónt nézegettem a neten, és láttam, hogy gyakorlatilag ugyanolyan kinézetűt árulnak az auchan üzletláncban kb 15.000 ft-ért. Igaz nincs rajta a syma márka, csak a szériajelzés. (szóval valószínűleg nem eredeti) Mennyiben térhet el vajon az eredetitől? Valaki próbálta már, és ha igen milyenek a tapasztalatok? (Ui. Ha valaki tud jó ár/érték arányú kezdőnek való drónt ajánlani 30.000 dt alatt hallgatom :D)

2015. dec. 11. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is nézegettem az auchanban de nem tudtam dönteni, ezért hazajöttem és ezt a videót találtam róla a neten. https://www.youtube.com/watch?v=TQdUxxYP5KQ

Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy ez konkrétan a Syma X5C - semmi különbség nincs a kettő között, csak annyi, hogy ezen nem tűntetik fel a márkát.

2015. dec. 11. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok! Bekapcsoltam a TV-t és pont ennek a drónnak a reklámja ment le! Ez tényleg a Syma X5C!!! :D
2015. dec. 11. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a minőség miatt fontos ez,mert ugyebár első drónként nem érdemes drágát venni,hiszen a gyakorlási fázisban jó eséllyel törni fog. :-D viszont alkatrészvásárlás szempontjából nem mindegy h mennyire eggyezik a másolat vagy h ugyanaz e :-D a videót azt én is láttam, de végső vélemény még nem hangzott el benne, várni meg már nincs sok időm karácsonyig :-P kösz a választ
2015. dec. 12. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ezzel személyes tapasztalatom is van, haverom kettőt is vett, annyira megtetszett neki.

Piszok könnyű irányítani, nagyon stabilan tud lebegni, gyors. Kb 10-15 percet megy egy feltöltéssel. Van benne kamera, tud videózni is, igaz elég krumpli minőségben, meg nem is nagylátószög, dehát na, ennyiért legalább az is van benne. Zuhant is már párat, reptettük csepergő esőben is, beltérben. Eddig teljesen jól bírja. Szerintem egészen nyugodtan használható kezdő drónnak.

2015. dec. 12. 07:07
 5/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 29. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Kb 5 repülés, meg egy fél éjszaka guglizás után ott tartok, hogy reggel viszem vissza.

Feltöltött aksival bekapcsolva folyamatosan világít, nem pedig villog. Nem lehet szinkronizálni a távirányítóval.

Mondjuk alig találni rá releváns találatot, elég ritka hiba lehet, de attól még bosszantó. Remélem, hogy nem genyóznak majd az Auchannál...

2015. dec. 30. 02:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem genyóztak, hanem visszaadták az árát. Nincs már nekik (ahol vettem), és nem is lesz. Mert nem rendelnek - nagyon sokat visszavittek hibásan.

Szerintem a Syma gyárának éjszakai műszakja rakja ezeket össze a nappali necces alkatrészekből, aztán eladják féláron, lesz ami lesz alapon.

2015. dec. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!