Milyen quadcopter vegyek?
Figyelt kérdés
Ezeket nézegettem:
JJRC H5C
JJRC H8C
syma x5c-1
syma x5sw
syma x6
hawk eye k300
Esetleg hasonló árba jobb? syma, jjrc jó márka vagy van jobb?
2015. dec. 8. 16:39
1/8 anonim válasza:
Mire kellene azt nem ártana tudni. Ezek amiket ide írtál totál belépő szint. Nem túl hosszú repülési idő, stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Első drónom lenne! Csak a szórakozás végett nagy terveim nem lenne vele 8-10 percet birnak azért nem? Vagy ha vesz bele az emer egy erősebb akksit akkor meddig bírja?
2015. dec. 8. 19:14
3/8 anonim válasza:
Erősebb aksi, nagyobb súly ergo nem növekedik annyival a repülési idő mint amennyivel erősebb az aksi, jobban terheli a nagyobb súly a motort és a rotorokat, rövidebb élettartam. SYMA nem gyárt rosszakat hiába kínai, de mindegyiknél ki lehet fogni a selejtet.
4/8 A kérdező kommentje:
hawk eye k300 ? vagy inkább syma? x5c vagy esetleg valami más jobb?
2015. dec. 8. 19:45
5/8 A kérdező kommentje:
syma x5c-1 meg a x5c és a x5sw (tudom fpv) mi a különbség melyiket éri meg?
2015. dec. 8. 20:00
6/8 A kérdező kommentje:
vagy syma h8c?
2015. dec. 8. 20:03
7/8 anonim válasza:
Hali! Nekem x5c van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól röptethető és mindent túl él.
https://www.youtube.com/watch?v=K_GIjf5bbyE
egy rövid videó róla :)
8/8 anonim válasza:
dji phantom 3 standart
vagy
parrot minidrone/depob
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!