Milyen 3D tv-t vegyek?

Figyelt kérdés

Samsungot és lg-t is néztem . na már most az egyik aktiv 3d a másik pedig passziv 3d. Ugy halottam hogy az aktiv jobb , eszerint a samsung tv-k. Ki is néztem egyet magamnak , a kérdés hogy müködik e ez a funkcio olyan filmekkel amiket netröl(ncore) töltök le vagy lényeges az eredeti blue ray lemez. Bár ncore-n is van fönt BR. [link]

[link]

2015. nov. 29. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindegy honnan szeded le, ha 3D akkor 3D, lehet divx is.

A lényege az hogy kétszer van ugyanaz a film, kicsit más kameraállásból.

Ha a gépen elindítod középen vagy vízszintesen vagy függőlegesen ketté lesz osztva és látszólag mindkét fél képernyőn ugyanaz a film megy. Ezt rakja össze a tévé egy nagy képpé.

Az aktív 3D vízszintes sorfelbontása teljes, azaz 1080 sor, viszont több fényerőt elnyel, kicsit sötétebb a kép és egyeseknek hamarabb megfájdul a fejük, mellé lehet elemet cserélgetni s szemcsiben, szemcsi sokkal drágább.

Passzív 3D vízszintes sorfelbontása 3D ben 540 sor, kevesebb fényt nyel el, nem kell a szemüvegbe elem, szemüveg jóval olcsóbb, lényegében bármelyik polarizált szemüveggel működik.

2015. nov. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!