Milyen drón ez, és mennyibe kerůl, szerintetek? Fiaimnak szeretném ajándékba. M. Youtube.com/watch? V=gK2UPyoxhgI
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 21:45
2/8 anonim válasza:
A DJI egy nagyon profi drón gyártó, az egyik legjobbnak mondható a piacon.
A Phantom 4-es modelljük 380.000Ft-tól indul.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors vàlaszt, te igen profi vagy, egy ilyen felvételről így megismerni. Gondolom ez az új àra?
Meggondolom, mert nemem is nagyon tedszik...
2017. dec. 13. 22:28
4/8 anonim válasza:
Ez egy Phantom 4, ott írja a videó címében is. >< Kamerázni jó, de én nem a kamerás repülés híve vagyok. Nekem egy Eachine Wizard van, ez kb versenykategória.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van lehet ez a típus jobb lenne nekik.
2017. dec. 14. 12:56
6/8 anonim válasza:
Szerintem a DJI sokkal jobb, a Eachine Wizard az gagyi. Én mindenkinek ezt javaslom: https://www.youtube.com/watch?v=cVecKMHS__Y
7/8 anonim válasza:
Az utolsó troll csak, ahogy látom. A wizard sem gagyi, egyszerűen csak nem kamerázni való. Hány éves a fiad? Volt már valaha hasonló gépe? Kezdésnek egy eachine e010, h8 mini vagy hasonló lenne jó, aminek szinte súlya sincs, nem tud vele bajt csinálni. Ha azzal tud szépen repülni, finoman fel és leszállni, akkor jöhet egy nagyobb gép. Egyébként a kamerás gépek jók, de ezek valóban drónok, önmaguktól repülnek. Sokkal nagyobb élményt ad egy freestyle baromkodás egy racer géppel. (De ezt szigorúan a semmi közepén, mert nem tréfa az a fél kilós gép, a maga 120-160 km/h sebességével) de ha ügyes vagy, nagyon sok figurát meg lehet vele repülni, sokkal látványosabb. Lehet velük háton repülni, szaltózni, ha teszel rá élőképes kamerát (wifi felejtős, unify vagy tramp adó kell hozzá) akkor fák között lehet vele cikázni, hatalmas fun :D vagy vegyél valami különlegeset a fiadnak, egy RC szimulátort, aztán ha jól megy, egy műrepülőt. Extra300, Yak, vagy valami hasonlót. Kb egy árban van a multirotoros gépekkel, de jóval kevesebben tudnak repülni. Kedvcsinálónak itt egy videó link, ez mondjuk már a profik között is a sok pénzem van fajta, de nem feltétlen kell 150 ccm benyás repülő ahhoz, hogy jó pilóta legyen valaki: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat,megvettem dji-t.
2017. dec. 17. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!