Processor cserénél kell a BIOS-sal szenvedni, szóval célszerű hozzáértő személyhez vinni aki nagyon drágán megcsinálja vagy csak akkor kell a BOIS-t állítgatni hogyha fel szeretném húzni kicsit?
Figyelt kérdés
A gond az hogy egy Intel pentium G3260-at cserélnék egy Intel core I3-4370-re és nem tudom hogy csak annyi lenne e hogy régi proci ki új be pöcc röff BIOS alapvetően beállítja a procit gyári beállításokra nekem meg csak annyi a dolgom hogy rákattintsak a save & quit gombra, vagy ott még állítgatni kell valamit új proci esetén?
Ha meg állítgatni kell mennyire komoly meg tudja csinálni egy olyan ember akinek nincs informatikus végzettsége?
2018. nov. 21. 19:42
1/7 anonim válasza:
Alaplapod pontos modellszáma kellene, és a jelenlegi BIOS verzió.
2/7 anonim válasza:
komoly kerdes ha nem tudod a biost kezeni miert mesz bele??
nem kell allitani ha nem csinaltal semmit a biossal-eddig
3/7 A kérdező kommentje:
Az alaplapom egy ASUS H81M-K A BIOS versio meg American Megatrends inc. 1003 2014.10.24.
2018. nov. 21. 20:10
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem értek hozzá minek megyek bele? Ez a kérdés! Kell e hozzá érteni vagy csak elég nyomni egy Save & quit gombot amikor feldobja a BIOS-t mert ha ez így van ahogy az elöbb elmondtam akkor nem kell 15-20 ezer forintot kicsengetnem egy informatikusnak hogy megcsinálja ezt az egyszerű dolgot amit amúgy én is. Többször volt már szerencsém még 2-3 éve találkozni a BIOS-al mert akkor amikor a gép vinyójába lemerült az elem minden bekapcsolásnál felhozta a BIOS-t. Nyomtam egy Save & quit-et és csókolom. De a kérdés az hogy megtudom e ugyan ezt csinálni proci cserénél is.
2018. nov. 21. 20:15
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt találtam meg alatta van még egy SMBIOS verzió nem tudom hogy az kell e vagy hogy eggyáltalán kell e de az SMBIOS verziója az 2.7-es
2018. nov. 21. 20:17
6/7 anonim válasza:
A G3260 újabb, mint az i3-4370, tehát BIOS update nem kell, és valószínűleg egyéb manuális beállítás sem fog kelleni.
7/7 A kérdező kommentje:
szóval kicserélem pasztázom (szerintem kötelező mindíg) Bekapcsolom BIOS save c quit és már kész is?
2018. nov. 21. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!