Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Internetről letöltött filmek...

Perkincs kérdése:

Internetről letöltött filmek megnézése Smart TV-n hogyan a legegyszerűbb?

Figyelt kérdés
Pendrive-ra szoktam rámásolni a filmet, aztán a Smart TV-re csatlakoztatom (LG50LF652V), de a TV-n az egyik USB port már szétkopott a sok ki-be "dugdozástól". Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan eszköz, amit állandóan a TV-re csatlakoztatva hagyhatok, és erre az eszközre mondjuk Wifi-n keresztül át tudnám a filmet másolni, majd a TV-n lejátszani.
2018. nov. 19. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Chromecast. Gépről tükrözöd WiFi-n keresztül.
2018. nov. 19. 14:28
 2/7 repulo ***** válasza:
Szerintem pont a gépet akarja kihagyni, mert akkor már akár rá is dughatná HDMI-vel.:-)
2018. nov. 19. 14:50
 3/7 repulo ***** válasza:

[link]

Ha nem mükszik a link, keres wifi-s külső winchestert.

2018. nov. 19. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem pont a gépet akarja kihagyni, mert akkor már akár rá is dughatná HDMI-vel.:-)"

Naná. Főleg, ha egy emelettel feljebb van a gép, mint mondjuk az én esetemben.

2018. nov. 19. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Most ez komoly, töröltette valaki azt a hozzászólást, amiben egy USB-hosszabbítót említettem?

Vagy nem lehet Aliexpress linket betenni, vagy mi van?

2018. nov. 19. 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jók az ötletek. De: a gépről wifin keresztül (300 Mb/s sebességű a router) max. full HD-s filmet tudok akadozásmentesen lejátszani, 3D-s filmet már nem. USB hosszabbítót már próbáltam, de néhány hónap után az is megadta magát. Wifi-s winchesteren én is gondolkodtam már, de nekem elég lenne max. 64 Gb. tárkapacitás is. Olvastam olyat, hogy "wifi-s pendrive", de -egyrészt- azt néha tölteni kell, másrészt meg nem biztos, hogy a TV felismeri. Lehet hogy visszatérek az USB hosszabbítóhoz, aztán legfeljebb azt cserélgetem ha elromlik. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 20. 13:40
 7/7 repulo ***** válasza:
A pendrive elvileg kap áramot az usb-n keresztül, de meg kell kérdezni a forgalmazót.
2018. nov. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!