Sharp VC-MA30 B video magnónál hogyan kell az állomásokat behangolni?
Rákeresve úgy látom, kaptál választ 6 órával ezelőtt:
Csak még elfelejtettél arra reagálni.
Megjegyzem, mp4-ről beszél az ottani válaszoló, ami rossz válasz. MPEG-4 a földi digitális rendszer Magyarországon.
A továbblépéshez pedig szükséges az is, hogy reagálj a másikra, ami azóta meg is történt.
Abból kezdem sejteni én is, hogy valamit félreértesz.
A készülék előlapján valóban látszik egy jelölés, miszerint két gomb egyszerre nyomása (CH-SET):
https://www.youtube.com/watch?v=zKbm8PDZud4
De az csak a kimeneti RF-modulátor csatornájának beállítására szolgál. Videóknál ezt hasonlóan szokták megoldani, mert ezt szükséges lehet "vaktában" is beállítani.
Ami viszont érdektelen, ha SCART-ra csatlakozol.
Ezután pedig már látnod kell a menürendszert, ami feltételezésem szerint a távszabályzóval behozható.
Kis szerencsével a "Menu" feliratú gomb lesz a nyerő.
Itt van egy hasonló, aminek ugyanolyan távszabályzója van:
De nem kell azt a negatív képet nézni, letölthető normális formában is, az oldal alján.
Vagy feltöltöttem ide is, ha a másik nehézségbe ütközne:
Tehát, amit ránézésre a modulátor csatornabeállításának hittem (CH SET), az maga a programozás indítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!