Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kell behangolni a samsung...

Hogy kell behangolni a samsung tvm?

Figyelt kérdés
Van egy samsung smart tvm most koltoztunk anyam fogadta a t-homeos szakembert bekototte a tvt netet de persze nem hangolta be a tvt. Mi nem ertunk hozza aztse tudom kabeles vagy muholdas mar legabb vegigfutattam 6fele alapkeresesest neztem a neten videot es aszerint allitottam be a keresest de egynel se volt egy db talalat se... Mit csinaljak? Az ugyet nem en inteztem hanem egy harmadik csaladtag, nem tom o tudhat e tobbet elobb volt itt de nem segitett sokat...
2017. máj. 2. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell semmit hangolni.

A tévéd nem tévéként fog működni, csak megjelenítőként, monitorként.

A távirányító "SOURCE" gombjával kiválasztod a SCART vagy HDMI bemenetet, attól függ melyikre van kötve a T-home médiaboxa, és a továbbiakat (csatornaválasztás) a médiabox távirányítójával intézed.

A tévé távirányítóval csak ki-be kapcsolod, és a hangerőt állítod.

2017. máj. 2. 20:02
 2/3 szenes43 ***** válasza:
Vigig próbáltad minden automata hangolást és semmi? Mi most álltuk át más szolgáltatóra és jött a szakember,bekötötte a ruterba az internetet s onnan meg egy koaxszal elvitte a tv.-ig és mind a kettő működik,sőt a vezetékes telefon is arról üzemel. Nekünk is samsung smart tv.-k van 40"-os.(102cm.)
2017. máj. 2. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Ooh nagyon szepen koszonom mindkettotoknek a segitokeszseget felpontoztalak titeket :) 1. Valszolo a te megfejtesed volt a tokeletes pontosan igy van ha itt lettem vna akkor biztos ertem ahogy magyarazza de anyum nem ertett semmit csak azt mondta h be kell hangolni :D de koszonom vegre van adas tok jo h van ez az oldal egyrbkent mar megint kihivtuk vna egy ilyen aprosagert
2017. máj. 3. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!