Davids2525 kérdése:
5.1 csatlakoztatása smart tv-hez, erősítő nélkül, vagy erősítővel hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy UHD okos tv-m, és egy 5.1 es hangfalszettem.
A tb-n filmnézésre pendrive-on vagy hordozható winchestert hdmi-összeköttetéssel használok.
A tn-n ezek a csatlakozók vannak, hogyan tudnám összekötni őket, hogy müködjön az 5.1.
Tehát a bementi anyag nem dvd, nem cd, nem más, hanem a tv-be bedugott winchester.
A mellékelt képeken vannak a tv csatlakozói:
2018. okt. 18. 15:48
11/11 anonim válasza:
Amit az 5-ös belinkelt azzal sikerülhet, az optikai kábelen jövő 5.1-et szétbontja külön-külön, azaz lehet használni olyan 5.1 hangrendszeren aminek rca csatlakozói vannak (két front hangszóró, két hátsó, mély, közép. Nekem is van egy hasonló kütyüm, annyi különbséggel, hogy az a hdmi-ről.választja le a hangot és bontja szét. Jól is jött anno xbox 360 E használata közben, vagy amikor még a laptopról.néztem 5.1-es filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!