Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan próbáljam ki a hangfala...

Hogyan próbáljam ki a hangfalakat?

Figyelt kérdés
Találtam a vaterán egy hangfalpárat amit meg szeretnék venni. Én Szegedi vagyok, az eladó Budapesti. Kecskeméten találkoznánk. Hogyan próbáljam ki a hangfalakat?

2018. szept. 8. 23:41
 1/10 ThodEE GoD ***** válasza:
Kocsiba ha van erősítő oda könnyebb rákötni, ha nincs akkor előre készülve a fejegységről kivezetni egy csatornát, ez már elegendő ahhoz hogy szól-e. Talán még ahhoz is elég hogy megtudd nem e recseg benne a hangszóró :)
2018. szept. 8. 23:50
 2/10 anonim válasza:
Hallgass zenét
2018. szept. 9. 01:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem a saját autómmal megyek nincs benne fejegység meg erősítő.
2018. szept. 9. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Mekkora értékű hangfalak? Én Szolnokról mentem Tatabányára, hogy a két Dali-t meg tudjam hallgatni, Kecskemétről Budapest már semmi.
2018. szept. 9. 08:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem Kecskemétről Budapest hanem Szegedről Budapest.
2018. szept. 9. 09:11
 6/10 ThodEE GoD ***** válasza:
Szünetmentes + erősítő + telefon , így nehéz tanácsot adni hogy nem tudjuk mi áll rendelkezésre, pl Inverter + erősítő + telefon is lehet megoldás tényleg csak attól függ mit tudsz addigra beszerezni és mennyire éri meg :)
2018. szept. 9. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt értem, de ha már elmész Kecskemétre, nem mind1 már, hogy az M5-ön tovább mész e kicsit Budapestig? Mekkora értékű és milyen hangfal?
2018. szept. 9. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Bowers & Wilkins elég sokat ér.
2018. szept. 10. 16:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Multiméterrel ki lehet mérni hogy jó-e?
2018. szept. 10. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Multiméterrel legfeljebb a mélysugárzó szakadását tudnád kimutatni, de ahhoz köthetnél rá egy 9 V-os elemet is, amitől már reccsen a membrán.

De attól még lehet olyan sérülése a mélynek, ami csak meghajtva "ütközik" ki.

Közép-magasra pedig nem is hat a DC, a kondenzátoros leválasztás miatt.

Egy autós végfokra kötnék szivargyújtó-csatlakozót, vagy legalább egy jobbfajta autórádióra, azzal próbálnám ki.

Vagy léteznek góliát elemmel működő "Hifi" akármik, az is jó lehet.

Egy ilyen teszt célja csak a hangszórók fizikai állapotának eldöntése: szól, nem szól, recseg, nem recseg.

Ehhez nem feltétlenül szükséges nagy teljesítmény és kiváló minőség. Nem mondom, létezhet olyan hiba, ami csak nagyobb teljesítményen jön ki, de elvileg kisebb eséllyel, úgyhogy ez már szerencse / kompromisszum / bevállalás kérdése is.

2018. szept. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!