Milyen hangfalakat vegyek otthoni zenehallgatásra?

Figyelt kérdés

Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés, olvastam is egy csomót, de még mindig nem juttottam sehova.

Szinte semmi tapasztalatom ezzel kapcsolatban jelenleg még mindig a kb4 éve vásárolt kemény 2.1-es Trust Tytan dolgot hajtom és hát jó lenne már váltani

Tehát hangfalakat szeretnék vásárolni (leginkább újat) 50-100 ezer forint között, ebben kérem segítségetek, hogy mi lenne az ideális. (erősítőm sincs)

2018. júl. 31. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá, mi a forrás, amiről hallgatnád, mekkora a szoba, ahol lenne?
2018. júl. 31. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
1-es!Irta a kérdéséeben hogy 50-100 ezer forint közötött keres...
2018. júl. 31. 11:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, 50-100 ezer, számítógépről menne, kb. 15 négyzetméter a szoba
2018. júl. 31. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, úgy értettem, hogy ez csak a hangfal e, vagy erősítővel együtt. A számítógépben van e hangkártya az integrálton kívül?

Én ennyiért mindenképp használtban gondolkodnék, 15 nm még nem az az őrült nagy helyiség, hogy egy jó sztereó páros ne tudná szépen behangosítani. Sok hirdetés van facebookon is akár, ahol olyanok hirdetnek, akiknél halmokban állnak a hangfalak, erősítők és hallgatózni is el tudsz menni hozzájuk, nem restek átkötni neked 8-10 pár hangfalat, hogy halld a különbségeket. Ha nem akarsz erősítővel és hangfallal bajlódni és a használt cuccban sem bízol, akkor

[link]

2018. júl. 31. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is inkább egy jó használt vétel vásárlásban gondolkodnék, mert sajnos a 100 forintos új és a 100 forintos használt cucc között ég és föld a különbség. Ha kell segítség szívesen segítek választani.
2018. aug. 1. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Pl ez a cucc együtt brutális lenne.

[link]

[link]

2018. aug. 1. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, az lenne, ha valakinek tetszik a Wharfedale hangja, én nem szeretem annyira, plusz ha nem ért hozzá, kell e peremezni, stb, akkor megintcsak zsákbamacska. Az erősítő teljesen jó lenne, de ennyiért inkább Luxman, de ez megint olyan, hogy kinek milyen hang tetszik, nekem itthon Denon van, én azt szeretem, ízlések és pofonok, nem lehet ezt így kategorizálni, meg kell hallgatni minél több cuccot.
2018. aug. 2. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!