Milyen hangfalakat vegyek otthoni zenehallgatásra?
Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés, olvastam is egy csomót, de még mindig nem juttottam sehova.
Szinte semmi tapasztalatom ezzel kapcsolatban jelenleg még mindig a kb4 éve vásárolt kemény 2.1-es Trust Tytan dolgot hajtom és hát jó lenne már váltani
Tehát hangfalakat szeretnék vásárolni (leginkább újat) 50-100 ezer forint között, ebben kérem segítségetek, hogy mi lenne az ideális. (erősítőm sincs)
Bocsánat, úgy értettem, hogy ez csak a hangfal e, vagy erősítővel együtt. A számítógépben van e hangkártya az integrálton kívül?
Én ennyiért mindenképp használtban gondolkodnék, 15 nm még nem az az őrült nagy helyiség, hogy egy jó sztereó páros ne tudná szépen behangosítani. Sok hirdetés van facebookon is akár, ahol olyanok hirdetnek, akiknél halmokban állnak a hangfalak, erősítők és hallgatózni is el tudsz menni hozzájuk, nem restek átkötni neked 8-10 pár hangfalat, hogy halld a különbségeket. Ha nem akarsz erősítővel és hangfallal bajlódni és a használt cuccban sem bízol, akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!