Otthoni zenehallgatásra és filmezéshez milyen hangfalakat ajánlotok?
Mindenképpen minőségit vásárolnék, egyenlőre sztereót, de olyan, ami később tovább bővíthető 5.1es hangrendszerré. (természetesen ugyanazon márka hangfalaival)
Mindezek után a Mackie - CR4 megfelelő választás lenne?
2.1
Sven MS 320
5.1
Sven MS 420
Az a gond, hogy személy szerint én nem ismerek bővíthetőt. Kizárólag leépíteni tudsz belőle, vagy lekapcsolni egyszerűen.
Oriont nem ajánlok venni, bár hallottam ezt a példányt szólni, és elég jó.
ORION-HT-585
ezt kapcsolni tudod virtuálisan is egy kis hozzá járó távirányítóval, hogy 5.1, vagy 2.1 rendszerben szóljon.
Én magamnak külön erősítőkből kapcsoltam össze az 5.1-esemet annak idején.
2.1 elől
2.0 hátul
és egy Mono erősítő középen
vagy
2.0 elől
2.0 hátul
és 2db Mono erősítő: 1 erősebb a mélynek és egy a középsőnek.
Eddig ahány 5.1-es erősítőt láttam (gyári, mert szeretem az egyedül összerakott dolgokat) mindegyik külön csatlakozású volt.
Értem ez alatt vagy 3 darab Jack csatlakozóval a 6 oldal ugye,
vagy 6darab RCA csatlakozóval a 6 oldal, amit szerintem más külön álló erősítőkkel is lehet helyettesíteni egyedül otthon.
A mostani rendszerem hivatalosan 2.1(bővített-szélesített sávokkal):
♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫
MAMBO 5.1 (MT3403)
1)Ennek az erősítője hajtja az első két oldalamat, melyekről tudni kell, hogy a kukából van 2 király hangszóróm, és azokra készítettem kartonból dobozt, most pedig közép hangokat (800Hz-2,5KHz) sugároz és kb 5 Wattosak, az erősítő 7,8 Wattos oldalanként.
2) A Magas hang(18KHz-21KHZ) sugárzóim 2 orosz hangfalból vannak "елегія 102"
doboz nélkül adnak a magasok kristály csengést, jó példa a próbára
Eminem - Music box (21KHz csengés)
Ezeket a hangszórókat ez az erősítő hajtja és a mély maradt mélynek (60Hz körül)
Genius 2.1 SW-HF2.1 1205 Cherry
Van hátul még 2 hangfalam középmélyekre ennek az előző Genius 2.1 SW-HF2.1 1205 Cherry -nek a tartozékai, de ezeket
Genius 2.0 Computer Speaker System (SP-S110) működteti
és van még 1 Hercules igazi mélynyomóm
Hercules XPS 510
önmagában dübörög...
Ez az összeállításom.
Vissza hozzád:
részletes leírás alapján egész jó választás. Tudnod kell, a magas hangokat a 2.0 rendszerek jobban kisugározzák, mint a 2.1-es (gyári) fosok =D
Megéri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!