Pc hangfalakat tudtok ajánlani? (lent részletesebben)
Figyelt kérdés
Van egy Genius sp-k06 pc hangfalam (öreg). Mikor még anno megkaptam nagyon jól szólt, mostanra meg sajnos már negyed hangerőn recseg. :( Ennek a helyére szeretnék valami hasonló tudású, de hosszabb élettartamú Pc hangfalat, mivel szerintem ennek már annyi! :(
-Asztali számítógéphez
-Zenére, játékra, filmre használnám főképp
-Íróasztalra
-15000 Ft max.
Előre is köszi a válaszokat! :) :)
2018. jún. 23. 22:53
1/4 anonim válasza:
Ha neked az a Genius sp-k06 valaha is "nagyon jó"nak számított, akkor lényegében bármilyen vackot megvehetsz, az ki fogja elégíteni a rendkívül alacsony igényeidet, nem kell 15 ezret se költened rá. (ezt nem sértésből mondom, ez az igazság, figyelj, pénz szempontjából még előnyös is a szitu)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Nem azért, de miért gondolod,hogy nekem rendkívül alacsony igényeim vannak amiért nekem megfelelt az a hangfal? :)
2018. jún. 24. 19:01
3/4 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy mindennel kapcsolatban, csak hangminőséggel kapcsolatban. Mivel ennek és az ilyesfajta teásbögrégnek botrányos a hangminősége. Ezért gondolom. De mondom, ne vedd magadra, sokan beérik ezzel, általában nem azokból lesznek a hifisták, vagy az audiofilek. Az meg lehet, hogy mással kapcsolatban viszont magasak az igényeid, ezt nem tudhatom. :)
4/4 anonim válasza:
Egy ilyen, már ehhez a régihez képest nagy fejlődés lesz hangminőségben. Ha vigyázol rá, szerintem sokáig is bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!