Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Play Station 2 Soft modolás...

Play Station 2 Soft modolás megéri?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy Play station 2 vásárlás elött állok. Annyit hozzá tennék hogy eddig sose volt ilyenem és nem értek annyira hozzá. több kérdés lessz ha nem baj.

Elöször is olvastam ezt a Soft modolás dolgot ugy nézem nem nagy tudás kell hozzá hogy meg tudjam csinálni. A kérdésem az volna hogy érdemes e ebbe belevágni úgy tudom az utána olvasottak alapján ez az ugynevezett "kichipeltetés". Nekem azt monták hogy nem tesz jót a készüléknek mert megkergűl tőle és az élte tartalma is jelentösen csökken.

Anniyt hozzá tennék hogy valszeg Ps2 Slimet veszek az usb csatlakozo miatt. Ez lehet hülye kérdés lessz de ugye ha rácsatlakoztatok egy Pentdrive-ot akkor a játékmentéseket arra is lehet menteni nem csak a memoria kártyára. Vagy hogyan műkődik ez a dolog?.

2018. szept. 1. 13:51
 1/3 doki75 ***** válasza:
0%
Ki vesz 2018ban ps2 - t? Minek? A telefonodon komolyabb játékok vannak! Amúgy a chipeléstől semmi baja nem lesz. Én használtam 6-7-"évig aztán eladtam de ez 2000-körül volt!!! Hülyeség ma meg venni✌️😂
2018. szept. 5. 03:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mindegy az hogy ki az aki ps2 t vesz?Külön efféle megjegyzést kérem nem hozzáfüzni a kommentekhez. Am köszönöm a választ.
2018. szept. 6. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha neked megéri, akkor igen. Ha racionálisan nézzük a dolgot: nem.

Sok softmoddal kapcsolatos blog és videó van, egyiknél elvileg elég egy bizonyos játék a dologhoz. Szkeptikus vagyok az ilyen videókkal kapcsolatban, mert a lényeget ki szokták felejteni (modell, év, verzió stb...) Te meg laikusként szétcseszed a gépet. Inkább kísérletezz a Swap Magic-kel, kb. 10k és ugyanazt tudja mint softmod/chip. De ha mindenáron megakarod csinálni, keress vkit aki megcsinálja neked és ért is hozzá, vagy vegyél eleve moddoltat.

Azt hiszem igen, lehet menteni akkor pendrive-ra, de hát most az legyen a legkevesebb... Ha gondolod, töltsd le a pcsx2-t a gépedre, és ismerkedj meg előtte a Ps2 lelkével, aztán dönts a vásárlásról.

Teló és a jó játékok...max egy indie, esetleg még vmi copy vagy remake. Alapból telón játszani...Na mind1.

2018. szept. 15. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!