Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » X- Box one vagy Play Station?...

Idigo kérdése:

X- Box one vagy Play Station? Grafika, jätszhatosag vezerlök tekinteteben.

Figyelt kérdés
Abszolut laikus vagyok a temaban. Föleg Fifa jatekokkal szeretnek jatszani. Szerintetek melyik a jobb? Xbox one- nal lehet olyan jatekot is jatszani amit Xbox 360-ra adtak ki vagy teljesen mas system? MI a különbseg az Xbox one , Xbox one s , illetve Xbox x között?

2018. máj. 22. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Én PlayStation en játszok, régen volt xBox360 om, de nem annyira szerettem. Imádom a PS 4 prot, de szerintem a sima ps4 el jobban jársz.

Vegyük az irányíthatóságot:

•Szerintem a ps kontrollerén könnyebben el lehet érni a joystickeket.

•Jó, hogy van a ps 4 kontrollerén érintőképernyő, és azzal sok mindent lehet csinálni.

•A PS4 pro és a ps4 között az a külömbség(bocsi ha szarul írom :D ) hogy a ps4 pronak hogy tobb a tarhelye, jobb a grafikaja is, nem biztos de ha jol tudom akkor jobb a processzora is.

Az XBoxnal nem lehet olyan, hogy amit 360 ra adtak ki, azt one on is lehet jatszani. xBoxhoz nem értek annyira, ezért nem tudok arra a kérdésedre valaszolni h mi a kulombseg (bocsi ha szarul irom :D ) az xbox one es az xbox one x meg az ilyesmi xboxok kozott. Igy pillanatnyilag ennyit tudtam segiteni. Kinézetre sztem jobb a PS4 mert az még világít is, ami tökre tetszik. az xboxhoz nem lehet VR-t kapni, de a pshet igen. Nagyon ajanlani tudom neked a VR-t, teljesen olyan, mint ha a valosagban lennel. Es az ilyen vr os videok is csak 2d sek de valosagban tenyleg olyan,mintha benne lennel. Gyorsan ennyit tudtam mondani.

TEHÁT ÖSSZEGEZVE: PS4 vagy PS4 Pro.

Hello!

2018. máj. 22. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#1: Honnan vetted azt a hülyeséget, hogy Xbox360 játékokkal nem lehet játszani XO-n? Backwards Compatibility-ről nem hallottál véletlen? Több száz Xbox360 (sőt néhány original Xbox) játék játszható Xbox One-on... az én játékkönyvtáram kb. fele már játszható XO-n. Ne vezesd félre a kérdezőt.

Mivel teljesen laikus vagy, azt a tanácsot tudom adni - gondold végig mikkel szeretnél játszani, és van-e olyan exkluzív cím köztük ami csak PS4-re vagy csak XO-ra érhető el és ez alapján dönts. A nagy címek úgyis mindkét konzolra megjelennek.

2018. máj. 22. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:

#2-nek:

Hello. Nem ertek az xbox okhoz, csak a ps ekhez. Nem tudta h lehet xbox 360 os jatekokat jatszani xbox one on.

2018. máj. 23. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
.
2018. máj. 23. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Még mindig #2 nek. Ha mindent beleszamolsz, benne van a 19. ik sorban az elso szoban, hogy NEM ERTEK AZ XBOXOKHOZ. Szval...
2018. máj. 23. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Na mielött elkezdödne a hajborzolas meg a bokarugdosas :D szeretnem megköszönni mindenkinek a valaszat. Tovabb fokozva az erzelmeket megkerdeznem, hogy akkor elvileg az uj play station is kompatibilis lehet regebbi ps jatekokkal? Amugy föleg FIFA, Autos szimulator jatekokat szeretnek izzitani. Azt mär halottam mastol is hogy a joy jobb a PS-nel. Gondolom egy FIFA jateknal ez eleg lenyeges...
2018. máj. 24. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy erted azt hogy regebbi PS jatekokkal? Pl. a ps3 nak a jatekai jo e ps4 re?
2018. máj. 25. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha autó szimulátoros játékok kellenek akkor Xbox mindenképp a Forza sorozat és a kontroller miatt. Na és hogy mi a 3 xbox között a különbség? Alap géphez viszonyítva az S (és az X is) kisebb, képes 4K Blu-ray filmeket lejátszani és rendelkezik HDR-rel. Emellet az X sokkal erősebb ebből adódóan képes játékokat 4K felbontáson futtatni ÉS a visszafele kompatibilis játékoknak a látványát feljavítani.
2018. máj. 27. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Fifahoz és autosokhoz xbox. Nekem is az van, nagyon jó. Ps ha exlusivok érdekelnek.

Xbox game pass havi 2500ft, és vannak bene autos játékok, nem is kevés. F1, dirt rally nyomom épp, de mellé megveheted az ujabb játékokat is, ami érdekel.

Erre mindenképp xbox one t ajánlok.

2018. máj. 28. 10:11
 10/10 A kérdező kommentje:

# 7/9

igen ez erdekelne, hogy müködhet-e a dolog vagy kapufa (ps3 jatek- jatszhato e ps4-en). Bär ahogy nezem x-box lesz.

2018. jún. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!