Mi a jobb: egy fullos HTPC, vagy egy "mindenes" asztali médialejátszó? ár érték arány tekinteteben.
Hat egy jo medialejatszo az 50k (szart olcsobban is kapsz) egy passziv htpc szvsz kb ennyibol szinten kijon .. en a htpc-re szavazok nekem van popcorn -om is meg htpc/xbox1 es a xbmc.org -os felulet engem megvett kilora ami nem xbmc az gagyi nekem (a mediaplayerek eredetileg webes majd kesobb flashos menut kaptak) az xbmc szep jo kedvedre pluginolhato, nemkell firmware -ket vadasznod(ugye az asztali lejatszok hw -e nagysagrendekkel kotottebb mint egy pc) Meg amit talan erdemes volna megprobazni az valamelyik tenyergep amiket mostanaban annyit "nyomnak" android / risc alapu aprosagok (bar azokon nem 100% ban ugyanaz az xbmc mint mondjuk egy mini itx -es htpc-n.
Minenesetre z xbmc.org forumait ajanlom vannak ott nagyon allat guide -ok hogy hogyan epits minnel kisebb/olcsobb/jobb htpc -t (konkret alkatreszlistakkal(bar allt nem magyar piacra))
En jelenleg az atv3 (appletv 3. generacio) megtoreset varom , ha megtorik es futhat rola xbmc asszem egy evig fustoloket fogok egetni buddha szobra elott ;)
Ami elsore nem ugrott meg be : Rasberry pi
Apro tenyernyi nyaklap es nagyon olcson merik itthon kb 10k es elvileg egy mini pc szeuseg ami akar linuxot is futtathat. Talan erdemes lenne megprobalni (fut rajta xbmc ;)
nem ismerem oket, es nemaakarom reklamozni , de magyar rasberry pi bolt :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!