Médialejátszó tanács?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy médialejátszót, azonban egy kis utánajárást követően, nekem úgy tűnik, hogy a dolog még nem teljesen kiforrott, ezért kicsit megtorpantam, hogy melyik is vegyem. Elsőre az ASUS-nak valamelyik lejátszóját néztem ki, de pár tesztben nem voltam tőle elragadtatva. Jelenleg egy Popcorn Hour A-400-assal szemezgetek, de nem tudom mennyire jó lehet ez a szerkezet, bár utána olvasgatva nem tűnik rossznak. Vélemények egy kicsit a témában járatos emberektől?:)
2013. máj. 21. 16:38
 1/1 menta34 ***** válasza:

mire kell? ez tudom hülye kérdés, de ugyanakkor mégsem:) a 20-25eFt-os lejátszók tökéletesek átlagos célra. (pl. asus hdp-r1, nekem ez van, helyenként meg kell szokni a hülyeségét, pl. hálózati megosztásba belépkedés 20 másodperc/6 kattintás, ugyanakkor tökéletesen megy).

Ahol az átlagos lejátszó gondba kerül, az a fullhd/bd25/bd50, stb. (viszi, de akadhat).

De ha meg azt nézem, hogy a popcorn hour 60e-rel drágább... annyi pénzből én mást vennék :D

2013. máj. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!