Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb, az Xbox vagy a...

Melyik a jobb, az Xbox vagy a Play station? És miért?

Figyelt kérdés

2018. júl. 4. 01:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
XB1 jobb. Gondolj bele. Az XB360 viszi a PS2+3 jatekokat is, egy gepen GTAIIItol GTAIVig mindet. Az XB1 meg viszi az XB360 jatekok tobbseget is, szoval egy gepen GTAIIItol egeszen GTAVig mindet. PS eseten ehhez kene egy PS2+3+4. Azert nem mindegy, hogy egy gepet kell venned vagy harmat. XB1 wins.
2018. júl. 4. 03:33
 2/9 Gyakori93 ***** válasza:
100%
Az xbox 360 nem viszi a playstation játékokat!
2018. júl. 4. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Első téged valaki nagyon átba*szott.
2018. júl. 4. 06:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól kezdve, hogy rengeteg játék CSAK PS-re jelenik meg ez egyértelművé teszi a döntést szerintem
2018. júl. 4. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tudják.

Ha tervezel konzolt venni, gondold át, hogy mivel akarsz játszani (mindkét konzolnak vannak exkluzív címei), mik a számodra fontos szempontok (pl. érdekel-e az Xbox-on elérhető előfizetések mint Game Pass), milyen konzollal rendelkeznek a barátaid.

2018. júl. 4. 17:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon nem értek ehhez, csak annyit tudok, hogy van XBox meg PS. Az unokaöcsémnek szeretném megvenni, a legjobbat :)

Miket tud az Xbox, illetve a PS pontosan? Azt tudom, hogy videojátékokat játszhatunk rajta :D

2018. júl. 5. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem Xbox-om és Nintendo Switch-em van, ezért csak az Xbox-ról tudok hitelesen beszélni.

Az Xbox egy szórakoztató központ, ami a játékon felül jó még TV nézésre pl. netflix, blu-ray lejátszó is egyben, vannak rajta különböző appok. Játékok tekintetében vannak olyan címek, amik a konzolok közül csak az Xbox-on futunak el (Forza, Halo, Gears of War, stb.) - vannak olyanok, amik meg csak a Playstation-on (God of War, Last of us, meg egyéb dolgok) - engem speciel egyik oldalról sem érdekelnek az exkluzív címek, a GTA 5 mindkét konzolon fut :P

Az online multiplayer mindkét konzol esetén fizetős, cserébe adnak 2-4 ingyen játékot havonta. Az Xbox-nak nagyon kényelmes a kontrollere, állítólag az a legjobb az összes közül. Az Xbox-ra van egy Game Pass nevű szolgáltatás is, havi 3000 Ft-ért cserébe több mint 100 játékkal lehet játszani, ami nekem eléggé bejön, mert szeretek sokmindent kipróbálni, most pl. a Fallout 4 bekerült a kínálatba. Nekem az Xbox megbízhatóan működik, gyors, csendes, meg vagyok vele elégedve. Elvileg vannak ilyen "szülői felügyelet" lehetőségek is a box-on, amivel a 18+-as tartalmak lockolhatók, a gyerek nem tud minden hülyeséget megvenni, szóval biztonságos is. Játékon kívül én a mixer applikációban szoktam játék stream-eket nézni, meg egyszer-egyszer sorozatokat nézünk a Kodi appon, másra még nem használtam.

Az Xbox amúgy most akciós, a konzolvilágnál pl. 69,990 Ft-tól kapható, FIFA játékkal, meg adnak hozzá pár másik játékot is, A PS most jóval drágább.

Ettől függetlenül én megkérdezném a gyerekeket hogy melyiknek örülnének jobban, mert a konzolok között nincs átjárási lehetőség multiplayer tekintetében, ezért tényleg fontos, hogy olyat kapjanak, ami a barátaiknak is van, mert máskülönben nem fognak tudni együtt játszani.

2018. júl. 5. 12:57
 8/9 buszSTOPhun válasza:
Nekem xboxom van, viszont szerintem annyiban jobb a PS4, hogy a kontrollert lehet tölteni. Mert az xbox kontrollerbe folyton cserélni kell az elemet. Jó
2018. júl. 9. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:
útolsó az xbox hoz is van egy ternék melynek neve play and charge kit smelyet hivatalosan a microsoft gyárt és ezzel megoldodik a probléma
2019. aug. 22. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!