Hány watt stereoba?
Be linkeltem amit venni akarok és arra lenék kiváncsi hogy stereoba mennyi.tényleges teljesitményt adhat le! A hirdetésben találhato a képek közt egy kis informácio a "wattokrol" de nem nagyon értem, mivel fel van tüntetve a stero teljesitmény, de a többi hangnem is wattba..én csak is két hangfalal hajtanaám és amit ir 2*110 watt keveselem és abba biznék, hogy két hangfalal azért csak több.
A magnófelvétel céljára elhelyezett L/R out erősítőre is köthető, bár nem tudom, milyen előnyt remélsz ettől?
Gondolod, hogy durvábban fog szólni? Ne gondolj ilyeneket!
Megint nagyon jó, hogy két témában kevernek egyesek, ezért bemásolom ide is, különben csak szívatnál más fórumozókat, akik esetleg itt fáradnának a válasszal, mert nem látják a másik témát:
W audio EP1300
Tehát ez pusztán végfok, szintszabályzókkal.
A Sony L/R magnókimeneteire rá tudod kötni ezt is, ami szabályozatlan vonalkimenet, viszont hangszínt sem szabályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!