Hány watt stereoba?

Figyelt kérdés

[link]

Be linkeltem amit venni akarok és arra lenék kiváncsi hogy stereoba mennyi.tényleges teljesitményt adhat le! A hirdetésben találhato a képek közt egy kis informácio a "wattokrol" de nem nagyon értem, mivel fel van tüntetve a stero teljesitmény, de a többi hangnem is wattba..én csak is két hangfalal hajtanaám és amit ir 2*110 watt keveselem és abba biznék, hogy két hangfalal azért csak több.

2018. aug. 24. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A magnófelvétel céljára elhelyezett L/R out erősítőre is köthető, bár nem tudom, milyen előnyt remélsz ettől?

Gondolod, hogy durvábban fog szólni? Ne gondolj ilyeneket!

2018. aug. 28. 07:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Van egy waudio 1300végfokom ezt szeretném rákötni. Keveröt nem akarok használni hozzá azért akarnám.
2018. aug. 28. 07:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Megint nagyon jó, hogy két témában kevernek egyesek, ezért bemásolom ide is, különben csak szívatnál más fórumozókat, akik esetleg itt fáradnának a válasszal, mert nem látják a másik témát:

W audio EP1300

Tehát ez pusztán végfok, szintszabályzókkal.

A Sony L/R magnókimeneteire rá tudod kötni ezt is, ami szabályozatlan vonalkimenet, viszont hangszínt sem szabályoz.

2018. aug. 28. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!