Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan egészséges a notebooknak?

Hogyan egészséges a notebooknak?

Figyelt kérdés

Vettem egy notebookot, és sokszor használom itthon is tápról. Ilyenkor van, hogy 3-4 órát megy egyhuzamban úgy, hogy az akksi is tele van töltve + a tápra rá van dugva. Ez nem árt az akksinak? Ha tudom, hogy kikapcsolásig nem kell lehúznom a tápról, akkor vegyem ki az akksit bekapcsolás előtt?

Ha benne van az akksi, és 2 órát használom, akkor hogy egészségesebb neki? Ha 1 óráig használom táp nélkül, utána 1 óráig töltöm, vagy ha 2 óráig folyamatosan fullon van az akksi töltés közben?

És ha be van kapcsolva akksi nélkül, akkor menet közben bele szabad tenni az akksit, vagy ki kell kapcsolni előtte? És ugyanez fordítva: Ha megy, és tápon van, akkor ki lehet venni közben az akksit?

2010. jún. 20. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Eleg sok a kerdesed, ne haragudj hogy nem valaszolok mindre csak az utolsokra: aram alatt NE tedd be vagy vedd ki az akksit!
2010. jún. 20. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:

simán ki és be szoktam rakni az aksit mikor dolgozok vele. windows7 észreveszi a változást.

az a lényeg, miután lemerült, és elkezded tölteni, ne szakítsd meg a töltési folyamatot!

2010. jún. 21. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 1 éve van notebookom és szinte mindig tápról megy! 1,4 % ban használódott el az akksija :) szerinte nem kell közben kiszedni akksit és hasonlók! Bnöm mindig feltöltötte, lemerítette és most 60% az elhasználódása,,,
2010. jún. 22. 09:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az elhasználódottságot hol tudom megnézni?

2010. jún. 23. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
battery bar nevű programra rákeresel gugliban, az megmutat minden akksihoz tartozó adatot
2010. jún. 24. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. jún. 25. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!