Hogyan egészséges a notebooknak?
Vettem egy notebookot, és sokszor használom itthon is tápról. Ilyenkor van, hogy 3-4 órát megy egyhuzamban úgy, hogy az akksi is tele van töltve + a tápra rá van dugva. Ez nem árt az akksinak? Ha tudom, hogy kikapcsolásig nem kell lehúznom a tápról, akkor vegyem ki az akksit bekapcsolás előtt?
Ha benne van az akksi, és 2 órát használom, akkor hogy egészségesebb neki? Ha 1 óráig használom táp nélkül, utána 1 óráig töltöm, vagy ha 2 óráig folyamatosan fullon van az akksi töltés közben?
És ha be van kapcsolva akksi nélkül, akkor menet közben bele szabad tenni az akksit, vagy ki kell kapcsolni előtte? És ugyanez fordítva: Ha megy, és tápon van, akkor ki lehet venni közben az akksit?
simán ki és be szoktam rakni az aksit mikor dolgozok vele. windows7 észreveszi a változást.
az a lényeg, miután lemerült, és elkezded tölteni, ne szakítsd meg a töltési folyamatot!
Köszönöm a válaszokat!
Az elhasználódottságot hol tudom megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!