Miért nem jó ez a termékkulcs a notebooknak?
Nemrég vásárolt laptopon ha megnyitom az office-ot (Vista) termékkulcsot kér, amit állítólag egyenlőre nem kötelező megadni, de nem árt. Utána olvastam, azt írják, h 25x megnyitja az office-t termékkulcs nélkül, utána - termékkulcs beírása nélkül egy gyengébb verzió fog a gépen működni.
Megtaláltam a termékkulcsot a laptop alján, mégsem fogadja el a rendszer. Miért?
Találkoztatok már ilyennel? Akkor most mi a megoldás?
A program regisztrációs kódját a telepítőlemez borítójára szokták felragasztani! Keresd meg a telepítőlemezt, amit adtak a laptop mellé (gondolom ezt csomagban megkaptad)...
Én innen a lemez borítójáról szoktam regisztrálni a programokat, nem is nézem a notebook alján milyen matricák vannak. (Nekem a notebook alján csak az op.rendszer matricája van felragasztva.)
a laptop alján a windows termékkulcsa van. az nem az.
máshol keresd az office kulcsát. eredeti egyáltalán?
Aha, akkor azért nem fogadja el azt...
Igen, eredeti. Programmal együtt vettük a gépet.
A telepítő cd-k borítóján meg ilyenek vannak, hogy:
484825-B21(1) (B/D 16/09/09)
meg: SO2685453 WW
Gondolom ezek nem azok. Akkor szerinted hol keressem?
Szia! Azt kéne először letisztázni, hogy egyáltalán járt -e office a géphez, vagy csak egy "demo" verziót raktak fel rá.
Ha nem találsz a géphez kapott papírok, cd-k között ofice-al kapcsolatosat, akkor nem teljes programot kaptál hozzá, csak némi reklámot.
(a laptopokhoz elég ritkán szoktak teljes office-t is adni, mert jelentősen megdobja az árát.)
Utolsó válaszolónak: köszönöm, neked volt igazad, ez csak egy 60 napos próbaverzió:(
akkor most valahonnét telepítenem kéne rá egy működőképet office programot...van esetleg ötlete vkinek, h honnan tudom letölteni ingyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!