Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Tv márka állja meg a...

Melyik Tv márka állja meg a helyét minőségileg is, illetve hosszú távra is?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen 100-110 cm-es képátlójú Tv-t, de nem szeretnék rá költeni annyit a kínai márkák között találtam is sok ilyet, de nem tudom, hogy melyik mennyi ideig bírná, vagy hogy mennyire megbízható.

2018. aug. 15. 16:27
 1/10 anonim válasza:
A kínai elektro cuccokkal nem tudsz nagyon melléfogni,ha az üzlet komoly hely ahol veszed,akkor minden oké lesz.attól hogy kínai meg olcsó nem rosszabb mint a samsung.lenovo laptopom van,huawei telóm,de az olcsó névtelen kategóriából is volt már pár dolgom,és meg voltam elégedve.
2018. aug. 15. 16:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz a Gaba televízióról?
2018. aug. 15. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
2018. aug. 15. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:

egyik tanárom a Samsungra esküszik

volt egy olyan esete, hogy vett egy készüléket, és egy idő után lett 1db hibás pixelje, azért ez egy hatalmas tévén nem feltűnő, de őket zavarta

felhívta a szervizeseket, hogy mit lehetne tenni?? szerelő kijött, lefotózta, azt az egy hibás pixelt és ingyen kicserélték a készüléket

azért ezt sok gyártó nem tette volna meg 1 hibás pixel miatt, meg kapott még valami utalványt is

2018. aug. 15. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

Erről vélemény?

2018. aug. 15. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak azért vennéd meg mert az van odaírva hogy LED TV?

Nem az.

Ha csak azért vennéd mert azt írják hogy lejátszik média tartalmakat, 5 ezres ebay-es HDMI kütyü mindent lejátszik, bármihez csatlakoztatva, így valóban megveheted a legolcsóbb tévét hozzá, amin nincs USB csatlakozás. Pl. pár ezres különbség: [link]

2018. aug. 15. 23:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, pont azért venném meg, mert nem akarok kiadni 100.000 Ft-ot most egy Lg-re, nekem pont elég egy olcsóbbik fajta, csak azért kérdezem, mert nem ismerem a márkát, hogy melyik, hogyan bírja. Elárulom akkor, hogy arra kell a Tv csak, hogy Laptopról HDMI kábellel kivetítsem a Tv-re és azon keresztül akár filmet nézni, de játszani is.
2018. aug. 16. 07:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Ma már hosszú távra nem terveznek semmit. Így lényegtelen mit veszel.

Ha azt veszem alapul hogy a Gaba nagy múltú televízió gyártó-e, akkor nem tenném előre a listán.

Ha meg plcsót akarsz venni, akkor úgyis megveszed. Nem is értem a kérdést.

2018. aug. 16. 08:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha például olcsó és rossz minőségű, akkor nyilván nem veszem meg, hanem gondolom ajánlotok mást.
2018. aug. 16. 10:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült választanom. Azért köszönöm a válaszokat! :)
2018. aug. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!