Melyik az a laptop márka ami viszonylag hosszú életű és nem annyira drága?
Két márkát ajánlok neked:
Asus,
Dell
Ezekből vannak olcsóbbak, és ezek a legjobbak.
De van még más ami jó:
Acer,
Lenovo.
Ezekből amelyik szimpatikus.
De a legjobb lenne Dell, csak azok olyan 200.000-től kezdődnek.
100.000 az minimális összeg amiért érdemes venni szerintem, komolyabb helyen ezért az összegért már kapsz jót újonnan, garanciával, op. rendszerrel, windows 10-essel.
De ez alatt nem igazán.
Ha notebook-ot akarsz venni, kell rá egy minimális összeg, olyan 100.000 Ft.
De most azt mondtad volna van 50.000 Ft-od és újat akarsz, na olyan nincs.
Asust semmiféleképpen sem ajánlom. A munkahelyemen Asus gépek vannak, sok velük a gond és egyáltalán nem tartós (<=150.000 Forintos kategória).
Vannak nagyon jó használt laptopok olcsón és garanciával (pl. PCAréna, stb.), én ott néznék körül először.
Mindenki másra esküszik. Több HP is szarrá ment nálam, pedig azokat nem is hurcibáltam, asztali gép helyett volt.
A Toshiba az igazi csótány. Az enyém lassan 9 éves lesz és mindenféle történt már vele (belehányt a macska, csattant és gurult a betonon többször is etc..). A periféria csatlakozók még mindig szorulnak, nem lazultak ki, a zsanér is faszán bírja. Videó vágásra használom -dolgozok rajta-. 130k volt újkorában, Satellite széria.
Illetve van egy 12 éves Pacard Bellünk is. :D Na az is csótány.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!