Segítsetelk légyszi?

Figyelt kérdés
van egy SAMSUNG DIGIMAX S 500as fényképezöm és nemtudom felrakni a gépre a képeket mert elveszítettem a telepítő cdjét..és nem találtam olyan programot a neten ami jó lenne..
2010. jún. 18. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg értetlenségemért, de vajon mi a rossebet kerestél te a neten, ha nem találtál semmit ami jó lenne? Csak beírtam a Gigliba a fényképeződ nevét, meg azt, hogy driver és itt a találat a Samsung oldaláról:

[link]

2010. jún. 18. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Ajaj.

Hát próbálj meg fellépni a Samsung oldalára és ott keresd meg a drivert!

Vagy menj be az üzletbe, ahol vetted és próbálj meg kérni egy CD-t! ;)

2010. jún. 18. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Na, látom megelöztek! xD
2010. jún. 18. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:

énis ezt töltöttem le, de vmi mégsem jó..

de azért köszi

2010. jún. 18. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt ugyan nem tudjuk így megmondani, hogy mi az ami nem jó, mert semmilyen információ nem áll rendelkezésünkre, de ha semmi nem megy, akkor vegyél egy kártyaolvasót, már 1-2 ezer forintért lehet kapni. Fényképezel, kiveszed a kártyát, beteszed az olvasóba, és egyszerűen átmásolod a képeket a gépedre. Még program sem kell hozzá. :)
2010. jún. 18. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem is az lesz a legegyszerübb:)
2010. jún. 18. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a driverem, de eszembe sem jutott feltelepíteni, mit dugdossam a fényképezőt állandóan? :P Csak be az olvasóba a kártyát, aztán annyi. :))
2010. jún. 18. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!