UPC műholdas televízió milyen formátumban jön?
Mióta számít nosztalgiának a digitális hangfelvétel? Amúgy meg az interneten csak ilyen 128kbps MP3-ak vannak, normális minőséget csak pénzért adnak. A műholdas tv meg már adott, akkor már csak rögzíteni kell.
Én egyébként azt hittem, hogy az MTV legalább CD formátumban jön, de akkor ezek szerint konvertálnak? Vagy az újabb zenéket már eleve 48 khzben is legyártják?
mpeg2 az SD csatornák és mpeg4 a HD csatornák. SD csatornák felbontása többnyire 720x576i, HD-ké pedig 1920x1080i. A bitráta totál változó a csatornák között és egyébként se állandó. Pár adatot itt találsz: [link]
A hang szerintem AAC AC3 csak azon van, ahol van 5.1-es hangsáv, ami meg szerintem már csak az HBO-n van, ill. a közszolgákon néha van.
Felvenni? Mi a bánatért? Azt töltesz le, amit akarsz, avagy akár egy webes konvertálóval azt a youtube videót konvertálod át, amelyiket akarod. Jobb minőségű úgy sem lesz a TV-ből felvett sem, sőőőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!