A Magyar Televíziónak nem kellene végre elgondolkodnia azon, hogy mindenki számára bármikor online ill. letölthető formátumban is elérhetővé tegyék a digitálisan rögzített anyagaiknak legalább egy részét?
A Netflix már a spájzban van, a Magyar Televíziónak meg nincs elfogadható minőségű online tartalomtára?
Azért csodálkozom ezen a maradi gondolkodásmódon, mert rengeteg értékes műsor, mozgókép anyag halmozódott fel náluk, amit soha le sem adnak. Miért nem lehet ezt elérhetővé tenni, normálisan kereshető adatbázisban, elfogadható minőségben, mindenféle fölösleges korlátozás nélkül, akár csekély fizetség ellenében?
Ez a médiatár egy vicc. Gondoltam, megnézek valamit, pl. a Topáz c. filmet, ami szeptember 14-én ment. Erre kapok egy reklámot, amit végignézve elkezdődik egy video... Kezdek reménykedni, ám ez nem a film, hanem egy kb. másodperces beharangozó előzetes. Nem baj, nézzünk mást! Legyen pl. A tizedes meg a többiek. Azt sem tudom megnézni.
Az, hogy a legutóbbi Ridikül adás lejátszható, azt nem nevezném "elfogadható minőségű online tartalomtár"-nak.
Bár kereshetőnek tényleg kereshető az adatbázis, ez dícséretes. Ettől eltekintve szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!