Mr. Idegen kérdése:
Majd feltörik az XBOX360 Slim 250GB-t?
Figyelt kérdés
XBOX360 Elite-t szeretnék vásárolni, de ha kijön a Slim akkor érdemesebb lenne ezt megvenni? És majd mikor törik fel?2010. jún. 17. 21:58
1/22 anonim válasza:
Szerintem vegyél nyugodtan elitet! Nem sokban különbözik a slim, max ha van wifi netted amit ki tudsz használni akkor érdemes!
2/22 anonim válasza:
szerintem is..de várj amíg megjelenik Magyarországom is a slim mert akkor az Elite 50$-al kevesebb lesz vagyis 11000FT-al lesz olcsóbb.
3/22 Jovanny válasza:
Amerikában annyival, de magyarországon szerintem max 5ezerrel. :) Vegyél Arcade-ot, egy 16 gigás pendrive-ot, meg egy xbox360 wifi antennát. Full extrás lett a gép. :)
4/22 anonim válasza:
5/22 anonim válasza:
Nehogy higgy az előzőknek... Egyértelmű hogy Slim-et vegyél. Nem sokkal drágább viszont csöndesebb és Kinetic ready tehát az Xbox új testérzékelős cuccával használható lesz. Egyébként meg már kiadás előtt fel fogják törni úgyhogy amiatt ne aggódj
6/22 anonim válasza:
kiadás előtt hogy törik fel ha még egy embernek se adták ki??? -_-
7/22 anonim válasza:
nem úgy tűnik, hogy kiadás elött feltörték :Dd
8/22 anonim válasza:
Előbb-utóbb mindent feltörnek :]
9/22 anonim válasza:
Használj kalapácsot, és te is feltörheted!
10/22 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-06-18 07:34
TE HÜLYE VAGY! MÉGHOGY NEM SOKKAL KÜLÖNBÖZIK? A SLIM SOKKAL DESIGNOSABB MEG VÉKONYABB ÉS JOBBAN IS NÉZ KI,AZ ELITE AZ VASTAG MINT A DÖG,ILLETVE MELEGSZIK MINT A MICKRO..SZÓVAL CSAK SLIMET VEGYÉL KEDVES KÉRDEZÖ!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!