Xbox 360-ra hol tudok venni xbox live-ot?
Figyelt kérdés
Most vennek eloszor es nem igen vagyok tisztaban hogy hogyan is mukodik pontosan es hogy hol tudok venni? Az ertelmes valaszokat elore koszonom.2018. júl. 6. 16:16
1/5 anonim válasza:
Bankkártyával vehetsz magán a gépen ha netre vagy kapcsolódva, de sokkal népszerűbb, hogy bemész egy bármilyen konzolos boltba és veszel egy "feltöltőkártyát". 1-3-6-12 hónaposak vannak az utolsó éri meg a legjobban. Xbox Live Gold néven fut a neten is rákereshetsz, netes boltokba is lehet kapni úgy hogy akár csak utalsz és elküldik a kódot. Ugyanis ezeken a kártyákon csak egy kód van amit be kell írni a gépbe arra a profilra amire a goldt
2/5 anonim válasza:
folytatás mert mellényomtam
Szóval amire a goldot akarod. Xbox Gomb > Bal legszélső menü > Redeem Code
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt!!!!! Az xbox live os profilt kulon kell megcsinalni vagy lehet valahogy jatszani azzal is amivel eddig jatszottam csak offline?
2018. júl. 9. 19:04
4/5 anonim válasza:
ha offline profilod van akkor valahol a profilban kéne egy "join xbox live" menüpontnak lennie. Ott regisztrálhatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom.
2018. júl. 17. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!