Xbox one s-t nem tudom bekapcsolni, ilyenkor mit tegyek? (többi lent).
Figyelt kérdés
Nemrég, pár hete megvettünk az előbb említett konzolt. Eddig normálisan működött, de tegnap amikor bekapcsoltam az xboxot nem fogott egy wifi jelet se( se a szomszédékét se a miénket). Már volt ilyen úgyhogy újraindítottuk a wifinket, de csak a következő nap után fogta. Most is ez volt a baja, majd a wifit is és az xboxot is újraindítottam, de csak egy fekete képernyő jelent meg, es nem kapcsolódik be. Ha valaki tudja a választ kérem ossza meg velem!2018. júl. 6. 14:00
1/1 anonim válasza:
Magyar nyelvű ügyfélszolgálat: 06-80-018-590 (hétfőtől péntekig, 9:00-17:00-ig, vonalas telefonról ingyenes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!