Mini hifim tálcáját csináltassam meg, vagy vegyek egy új micro hifit vagy mini hifit?
A saját hifim összes része hibás, attól még használható, de jobb lenne jól működne. Most már legutóbbi kazetta hallgatásom óta, a hangfalból recsegést halottam, mintha valaki húzogatná ki be a hangfal kábelt.
Ilyeneket néztem ki:
Sokan azt mondják nem érdemes foglalkozni kazettákkal meg CD lemezekkel, mert olyan elavultak már mint egy DVD VHS stb.
És inkább azt mondják HDD-t, SD kártyát, Pendrive-ot, kell venni gyorsabb stb.
Mi a f....sz bajod van?
Nem tudsz válaszolni hogy milyen minőségű a kazetta adapter, akkor takarodj innen.
Ha 100x meg kérdezem akkor 100x, ne dirigálj nekem jó.
Amugy se kérdezem meg mert írt 26 év tapasztalt szerelő.
Elnézést hogy, csak most jelentkezem.
Megnéztem a videót is és szerintem:
1. A lemezjátszó része valószínűleg kontakhibás de, egy zsírozás és szíjcsere se ártana. (Javítható egy bizonyos mértékig)
2. A CD lejátszó tálca részének, (szerintem) a végálláskapcsolója kapcsolója lehet a hibás, (nem javítható) hogyha door error-t ír ki, és visszanyílik de, hogy a nyitógombbal miért nem, csukódik vissza... na ez jó kérdés.
3. A kazetta részen is érdemes lenne egy szíjcserét megtenni, az említett recsegés -talán- ugyancsak kontakthibából származhat, vagy egy a magnórészen belüli kábel hibából is adódhat vagy, gyenge forrasztásból, esetleg kiszáradt kondenzátor a bűnös.
4. A hangerőgomb is jó kérdés mert, én is találkoztam hasonló hibával de, (ez se javítható) az olyan volt mint a régi tekergetős verzió de, már az újabb potméter nélküli.
Aztán hogy Ön milyen utódot vesz, azt teljes mértékben önre bízom mert, ön fogja használni. (Talán az LG-t tudom ajánlani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!