Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mini hifim tálcáját csináltass...

Mini hifim tálcáját csináltassam meg, vagy vegyek egy új micro hifit vagy mini hifit?

Figyelt kérdés

A saját hifim összes része hibás, attól még használható, de jobb lenne jól működne. Most már legutóbbi kazetta hallgatásom óta, a hangfalból recsegést halottam, mintha valaki húzogatná ki be a hangfal kábelt.

Ilyeneket néztem ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sokan azt mondják nem érdemes foglalkozni kazettákkal meg CD lemezekkel, mert olyan elavultak már mint egy DVD VHS stb.

És inkább azt mondják HDD-t, SD kártyát, Pendrive-ot, kell venni gyorsabb stb.

2018. jún. 25. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mi a f....sz bajod van?

Nem tudsz válaszolni hogy milyen minőségű a kazetta adapter, akkor takarodj innen.

2018. jún. 30. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkább neked kéne már visszavenned magadból, és nem megkérdezni mindent hetente százszor.
2018. júl. 1. 12:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Ha 100x meg kérdezem akkor 100x, ne dirigálj nekem jó.

Amugy se kérdezem meg mert írt 26 év tapasztalt szerelő.

2018. júl. 1. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gondolom nem folytatod a kérdés tömeggyártást. (dehogynem)
2018. júl. 2. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Elnézést hogy, csak most jelentkezem.

Megnéztem a videót is és szerintem:

1. A lemezjátszó része valószínűleg kontakhibás de, egy zsírozás és szíjcsere se ártana. (Javítható egy bizonyos mértékig)

2. A CD lejátszó tálca részének, (szerintem) a végálláskapcsolója kapcsolója lehet a hibás, (nem javítható) hogyha door error-t ír ki, és visszanyílik de, hogy a nyitógombbal miért nem, csukódik vissza... na ez jó kérdés.

3. A kazetta részen is érdemes lenne egy szíjcserét megtenni, az említett recsegés -talán- ugyancsak kontakthibából származhat, vagy egy a magnórészen belüli kábel hibából is adódhat vagy, gyenge forrasztásból, esetleg kiszáradt kondenzátor a bűnös.

4. A hangerőgomb is jó kérdés mert, én is találkoztam hasonló hibával de, (ez se javítható) az olyan volt mint a régi tekergetős verzió de, már az újabb potméter nélküli.

Aztán hogy Ön milyen utódot vesz, azt teljes mértékben önre bízom mert, ön fogja használni. (Talán az LG-t tudom ajánlani)

2018. aug. 27. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!