USB micro B kábel dupla fejjel létezik?

Figyelt kérdés

Alin kerestem "micro b Y cable" de itt inkább csak a két fejű normál USB csatlakozója van duplán és a micro B meg egy darab.

Külső merevlemezt szeretnék 2db-ot 3.0 USB-s rákötni a laptopra 1 USB foglalatba mert csak annyi van már szabadon.

Mind a kettő ilyen szélesebb micro B USB 3.0-s

Létezik ilyen? Hogy keressek rá?

Aliexpress és hasonlók jók.

2017. dec. 4. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ami biztosan létezik: USB HUB

Ez hagyományos USB csatlakozót (type A) oszt szét X darabra. Van olyan fajta, amihez külső betáplálás szükség (külső tápegységről). Két merevlemeznél már esetleg lehet gond a tápellátással.

Na, ilyenből keress 3.0-st szerintem.

Amit keresel, olyat még nem láttam.

2017. dec. 4. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Van USB HUB-om, a kérdés kábelről szól, azt hittem jól leírtam, bár a magyarázat félrevezető. Szóval csak egy kábelt szeretnék, és nem egy HUB-ot, mert az szétosztja a feszültséget talán,nem biztos.

Van olyan HUB amire két lemezt is rá lehet kötni?

Milyet keressek? Mármint van valami speckó neve?

2017. dec. 4. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit keresel, az is egy HUB gyakorlatilag, csak más lenne a két vége. De a tulajdonságai ugyanazok: szétoszlik a feszültség (pontosabban az áramerősség), mint a HUB-nál.
2017. dec. 5. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor a kábel sem lenne jó nekem, értem. Van olyan hub ami jó több merevlemezhez?
2017. dec. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!