Mini hifim tálcáját csináltassam meg, vagy vegyek egy új micro hifit vagy mini hifit?
A saját hifim összes része hibás, attól még használható, de jobb lenne jól működne. Most már legutóbbi kazetta hallgatásom óta, a hangfalból recsegést halottam, mintha valaki húzogatná ki be a hangfal kábelt.
Ilyeneket néztem ki:
Sokan azt mondják nem érdemes foglalkozni kazettákkal meg CD lemezekkel, mert olyan elavultak már mint egy DVD VHS stb.
És inkább azt mondják HDD-t, SD kártyát, Pendrive-ot, kell venni gyorsabb stb.
"A saját hifim összes része hibás, attól még használható"
Akkor most hogy is van?
Egyébként meg látni kellene ahhoz hogy pontos "diagnózist" tudjak készíteni a hibáról.
Ha új vásárlása mellet dönt akkor semmiképpen ne dobja ki a régit hanem, mondjuk átadhatja nekem és, ha sikerül megjavítanom akkor az ön döntése alapján visszaviszem vagy megtartom.
Ha meg esélytelen a javítás akkor abba az esetben szétkapom de, csak miután megvette a másikat, és kizárólag az ön hozzájárulásával.
Ha esetleg úgy gondolja hogy én próbáljam megjavítani akkor, ha vidéken lakik, lehetőség szerint szállítsa valahogy Budapestre ha meg, a városhatáron belül lakik akkor egy előre megbeszélt helyen átveszem a készüléket.
Valamint egy blogot is üzemeltetek, és -az ön hozzájárulásával- készítek a javításról egy bejegyzést aminek a linkjét is át fogom küldeni ha ön úgy dönt.
Ön szerint nem érdemes a felsorolt hifiket meg venni?
Ezeken gondolkodtam:
A hifim hibái: Lemezjátszó tányért mikkor elindítom nyikorog egyet, CD tálca gombok nem mindig működnek, CD tálca nem akar magától be menni úgy kell betolni. A kazetta rész néha nyúzza a szalagot, néha lehet hallani a szalagon mintha ugrana egyet a tű de ez nem tű hanem szalag, meg vannak repedve a gumi görgők.
2x Előfordult a hangerő gomb se működött megfelelően, akartam le venni a hangerőt ő följebb vette.
Mikkor hallgatom a lemezjátszót néha a lemez vége felé meg áll az egész lemezjátszó, de a hifi hátulján állítok hogy mindig forogjon a tányér, akkor végig játssza.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=3-Yb4YnE0ao&feature=youtu.be
Meg van ilyen hifim is: [link]
Ennek semmi baja.
Kíváncsi leszek mit mondasz hogy vegyek e új hifit, vagy csináltassam meg a Millenium hifit.
Mikkor meg vettem a Millenium hifit 2008-ban a Tescoba már gyárilag hibás volt, így 3x volt szervizben de akkor még jótállásos volt, 2009-ben volt utoljára szervizben.
Ha van egy jól működő hifid, minek neked még kettő??
És hány ezerszer fogsz még feltenni, ilyen, és ehhez hasonló kérdést?:
"Sokan azt mondják nem érdemes foglalkozni kazettákkal meg CD lemezekkel, mert olyan elavultak már mint egy DVD VHS stb."
Ez a héten már vagy a harmadik. Abban, hogy a hónapban hányadik, inkább bele se gondolok. Kezdem azt hinni, hogy klinikai eset vagy.
Philips hifim jó, de az csak usb, CD van, és AUX bemenet össze vad dugva a gépel.
A Millenium hifim meg nem müködik meg felelően, de azon van 3 CD táras, kettő kazettás, bakelit, AUX bemenet nincs rajta sajnos. Max úgy lehetne rajta AUX hogy vennék kazetta adaptert, de nem tudom meg érri e, szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!