Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért kezd villogni a tévén a...

Miért kezd villogni a tévén a piros LED minden hajnalban 3 órakor?

Figyelt kérdés

Van egy Tescós Technika TV-nk a konyhában. 2 éves lesz és imádjuk. Gyönyörű kép, tiszta hang, Full HD, egyszerű menü, stb.

De észrevettem, hogy a működést jelző LED pontban hajnali 3-kor nekiáll villogni és kb 15 percig csinálja ezt, utána abbahagyja és ég folyamatosan, ahogy eddig. Ez kikapcsolt állapotra értendő.

Nem zavar különösebben, csak nem értem miért csinálja. Frissítést keres, vagy mi?

Minden szobában van TV-nk, képcsöves és LCD is, Samsung, Grundig, Philips, mindenféle volt már, legalább 10 TV megfordult nálunk de ilyet sehol se láttam.

Várom az ötleteket!

2018. máj. 2. 03:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt mint hiba mutatja a szerelő, bár ez a TV be sem kapcsol.

[link]

itt is van leírás

[link]

angol

2018. máj. 2. 03:51
 2/6 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=L5v0F-4b-ts

magyar videó is van róla.

Az első angol videóban azt mondta a fickó, hogy két felpúposodott kondenzátort kellett csak kicserélni és már be is kapcsolt a TV.

2018. máj. 2. 04:06
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Megy neki a tv, semmi baj vele! Olvassatok már!

Igen frissítéseket keres, általában a legtöbb típus így van prohramozva,hogy hajnali 1-3 óra között végezze el

2018. máj. 2. 07:34
 4/6 Bubuka508 ***** válasza:
Valószínűleg tényleg frissítéseket keres. De az eszedbe sem jutott, hogy áramtalanítsd (gyengébbek kedvéért: főkapcsolóval is kikapcsolod, vagy ha nem lehet, kihúzod a konnektorból, hogy ne legyen készenlétben), ha ez zavar? Különben is, időnként amúgy sem árt áramtalanítani, már csak azért is, mert ha állandóan készenlétben van, egyrészt fogyasztja feleslegesen az áramot, másrészt ha villámlás, zivatar van, az kivághatja a készüléket, harmadrészt, akkor annyival kevesebb ideig fog tartani, mert a processzor üzemideje véges.
2018. máj. 2. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem venném észre. Hajnali 3-kor alszom a szobában (minden nap)
2018. máj. 2. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor vettem észre mikor WC-re kimentem aztán többször előfordult és összeraktam hogy mindig ugyanakkor. A Windowsok gyári beállítása a hajnali 3-as frissítés, ezek szerint jól sejtettem.
2018. máj. 3. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!