Miért kezd villogni a tévén a piros LED minden hajnalban 3 órakor?
Van egy Tescós Technika TV-nk a konyhában. 2 éves lesz és imádjuk. Gyönyörű kép, tiszta hang, Full HD, egyszerű menü, stb.
De észrevettem, hogy a működést jelző LED pontban hajnali 3-kor nekiáll villogni és kb 15 percig csinálja ezt, utána abbahagyja és ég folyamatosan, ahogy eddig. Ez kikapcsolt állapotra értendő.
Nem zavar különösebben, csak nem értem miért csinálja. Frissítést keres, vagy mi?
Minden szobában van TV-nk, képcsöves és LCD is, Samsung, Grundig, Philips, mindenféle volt már, legalább 10 TV megfordult nálunk de ilyet sehol se láttam.
Várom az ötleteket!
https://www.youtube.com/watch?v=L5v0F-4b-ts
magyar videó is van róla.
Az első angol videóban azt mondta a fickó, hogy két felpúposodott kondenzátort kellett csak kicserélni és már be is kapcsolt a TV.
Megy neki a tv, semmi baj vele! Olvassatok már!
Igen frissítéseket keres, általában a legtöbb típus így van prohramozva,hogy hajnali 1-3 óra között végezze el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!