Ma hajnalban arra keltem, hogy nagyon fáj a torkom. Ez mitől lehet? Bedagadt, piros, alig tudok nyelni
Legvalószínűbbnek egy torokgyulladás tűnik.
Ne igyál hideget/forrót (gyulladt részt nem melegítünk, akkor sem, ha mindenki meleg teát ajánl!), jó rá a méz, a Tantum Verde szopogatós tabletta (esetleg Strepstils, de a Tantum Verde erősebb), és antibiotikumos torokspray (recept nélkül lehet venni a patikában, kb. 2000-2500 Ft).
azaz igazság,hogy nagyon félek,h. HIV+ lehetek. 3 hete megcsókolt 1 srác akinek vérzett az ujja. bevette a szájába megszívta majd rá kb. 2 másodpercre megcsókolt. ellöktem magamtól, de azóta rettegek. és most már azért is,h. lehet,h. ez a torokfájás is tünet:(
tudom,hogy béna vagyok meg idióta, ezt már ne vágjátok a fejemhez, de eszméletlenül félek:(
menj el dokihoz, antibiotikum csak akkor segít ha nem vírusos, egyébként káros és hasztalan is.
Üzenném a többieknek antibiotikumot nem ajánlunk látatlanban. Nem érinti a vírusokat de kiöli a saját természetes bacijaidat. Csak a bakteriális fertőzéseket gyógyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!