Mp3 lejátszó firmware frissítés után elszállt, meg lehet még javítani vagy kuka?
Nem tudom hol vetted, tehát hová kell visszavinned, de úgysem az számít, amit te mondasz, hogy miért nem jó, mert a bolt elküldi a szervízbe, ott megvizsgálják, hogy tényleg rossz-e, te okoztad-e a baját nem rendeltetésszerű használattal vagy gyári hibás volt-e, stb.
Kézikönyv vagy leírás nincs hozzá, amiben leírják hogyan kell a firmware-el matatni?
De, le van írva.
Egyébként meg tök egyszerű, tehát ezt elrontani nem lehet, a baj az, hogy a firmware valamiért gubancot okozott, de végigcsinálta, csak utána már nem lehetett bekapcsolni, a gép meg nem ismeri fel.
Már nem vagyok biztos, hogy az én hibám volt.
Valójában az a kérdés, hogy hogy lehetne elérni, hogy a gép felismerje és rá tudjam rakni az eredeti működő firmware-t.
Haverom szerint tégla lett.
Ja, az nincs leírva, hogy ha elszáll akkor mit kell tenni. A reset van rajta leírva, de az után még a logo sem jön be. Külföldi fórumban mások is panaszkodtak, hogy reset után nem tudják bekapcsolni a lejátszót, de nem írják, hogy ilyenkor mit kell csinálni vele. Linux-ban sikerült valakinek, de nálam az a megoldás nem működött.
Köszi a válaszokat!
Ha még van valami ötletetek, akkor szívesen várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!