Mennyibe kerülne a javíttatása? A VHS videomagnó!
VHS videomagnóm.
Lejátszás közben kicsit meg emelem a kazettát akkor jobb a kép kicsit, és ha elengedem akkor újra rossz a kép, ugrál fut a kép.
Fejet már meg pucoltam.
Elég sokszor csinálja de mindig csak az LP lejátszásoknál csinálja a videó, a számláló is meg áll, és amikkor felveszek filmet LP módban a videóval akkor is meg szokott állni a számláló.
SP módba semmi baja a képnek.
Olyant is csinál ritkán, be akarom tolni a kazettát de nem veszi be teljesen, és kicsit jobb oldalra fordítsa a kazettát és közbe kis hangot add ki a videomagnó és ki löki a kazettát, 5x el játssza velem ritkán utána már be megy a kazetta. Mikkor akarom vissza pörgetni a kazettát csak forog pár másodpercig ugyan azt a hangot agya ki és ki kapcsol a videomagnó, utána vissza kapcsolóm és ki löki a kazettát, nem mindig csinálja ezeket.
A legjobban az zavar hogy LP kazetta nagyon fut a kép, néha felgyorsul az LP mód, meg hogy ritkán nem akarja be venni a kazettát, és vissza pörgetésnél bug nem tudja visszapörgetni a kazettát és ki kapcsol videomagnó ritkán.
Azt akarod mondani hogy ezt kellene ki cserélni? [link]
Mert mikkor 4-5 éve ki cserélték a görgőt elég drágán, akkor se tudta meg csinálni a szerelő az LP hibát.
De akkor SP mód hogyhogy jól működik?
Vagy melyik hibára értetted hogy megkopott a mechanikája?
- LP mod hibára?
- Kazetta nem veszi be?
Kicsit bővebben ha kérhetném.
Én nekem Philips VCR VR550 VHS videomagnóm van.
# 8: Ne legyél bunkó, én se vagyok az veled.
Válaszolj rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!