Mennyibe kerülne a javíttatása? CD tálca, a gombok, a hangerő gomb, kazetta résznél a kettő görgő, bakelit tányér!
Bakelit rész elindítása a tányér nyikorog egyet, bakelit lemezt néha nem játssza végig, csak simán meg áll.
CD tálca néha alig jön ki, a videóba látszik hogy még a feléig sem jön ki, de eddig se jön ki néha.
Kazetta részei nyúzzák a szalagot, mutatok róluk képet.
A hangerő gomb ritkán rossz, de néha azt csinálja fel hangosítom ő lejeb halkítsa.
[link] (Ennél a képnél meg jelöltem hol van a szalag maradék)
https://www.youtube.com/watch?v=il5TH3ZOS6w&feature=youtu.be
Néha meg ki írja NO DISC mikkor bent van a CD, ha nincs bent CD akkor meg ki írja bent van a CD, ezeket ritkán csinálja, lehet a tálca miatt.
Szerintetek mennyiért csinálnák meg nekem?
Sok emlék köt hozzá, még 2009-ben a volt nőmmel ezen szoktuk hallgatni a zenéket, mikkor együtt voltunk. Most már ritkán hallgatom, de ki dobni sose dobnám ki.
Nekem azt mondták egy oldalon, hogy 20 ezer Ft lenne a javítása.
Van egy szerelő aki meg csinálta a micro hifimet 9000 Ft-ért, nem volt hangja a hifinek.
Elég repedtek a gumi görgők is, azokat is kell cserélni?
Szerintem.
Meg a bakelit tányér nyikorog egyet ha elindítom, meg a gombok se működnek jól.
Sajnos a gyártó nem tudta felűre tenni a CD-t, mert ott a lemezjátszó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!