Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit használnak ma videómagnó...

Mit használnak ma videómagnó helyett?

Figyelt kérdés

Szomszédomék videója tönkrement(, és mivel én szoktam beállítgatni nekik, hozzám fordultak).

Nyugdíjasok, ezért minél egyszerűbb készülék kellene, menü magyarul ilyesmi.

Nekem fogalmam sincs mit tudnának venni, én csak letöltök.

2018. febr. 16. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha még mindig kazettákat néznek, akkor vegyenek egy használt videómagnót.
2018. febr. 16. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Esetleg kazetta digitalizálás? Meg mellé egy dvd lejátszó

(Néhány éve próbáltam kazettát nézni, de elszakadt a szalag, gondolom az idő elbánt vele..:D)

2018. febr. 16. 19:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Ősszel már vettek egy másikat, de az megette a szalagokat.

A videó ráadásul már csak kb. 20-25 csatornáról tud felvenni, nótás tv, helyi tv meg effélékről már nem.

2018. febr. 16. 19:15
 4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: ők a tv-ből szeretnének felvenni műsorokat.
2018. febr. 16. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak winchesteres rögzítő szerkezetek is, amik aztán ha akarod dvdre is kiírják, ha meg csak egy megnézés kell, máris törölhető.
2018. febr. 16. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az a lényeg, hogy rögzítsék a tévéadást, akkor vagy egy olyan tévécsomagot kellene rendelni a szolgáltatótól, ami ezt lehetővé teszi, vagy egy olyan tévét kellene venni, amely képes erre.
2018. febr. 16. 19:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

4. válaszoló: tudnál linkelni egy ilyet? Nyugdíjasok is elboldogulnak vele?

2018. febr. 16. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
2018. febr. 16. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy hogy néznek tévét, és az milyen. Antenna? Előfizetés? Analóg? Digitális? Képcsöves tévé, vagy LCD? Hiába idősek, haladni kell a korral, nem mindig drágább, de sokkal kényelmesebbek a mostani megoldások. Mondjuk nem kellett volna leragadni 30 évvel ezelőtt.
2018. febr. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!