Mennyibe kerülne egy hangrendszer az autómba?
Ha erősítő és mély is kell, akkor 100 ezer kevés lesz rá.
Kezdésnek vegyél egy fejegységet 2 minőségi hangszóróval, az kb. 60 ezerből kijön, későb ezt bővítheted egy erősítővel és mélyládával, ha kevés a 2 hangszóró.
Ha mélyládát is akarsz, akkor fölösleges 4 hangszóró.
Akkor a hangszórók érzékenységére kell menni első sorban . Én egy komolyabb fejegységet és 4 jobb komolyabb érzékenységű hangszórót ajánlok ezt 100ezerből ki lehet hozni elég komolyra és későbbiekben egy elég érzékeny mély ládát hátra , hozzá való erősítővel .
Nekem a sedan vw-mben kb 250ezerbe van a rendszer egy pioneer fejegység , 8 96db tényleges érzékenységű hangszóró egyedi mélynyomó 2 hangszóróval és hozzá egy egyedileg össze rakott erősítő sorral .
Országos versenyeken és találkozókon mindig hozunk vele kupát pedig nem versenyre építettem . Haverok nyaggattak , hogy nevezzem a kocsim a balatoni talin és onnan egy aranyat hoztunk .
Lehet milliós hangrendszer is ha rossz az összhang akkor nem ér semmit , de egy mondhatni olcsóbban össze rakott rendszert is lehet komolyabbra meg csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!