S!c kérdése:
Miért nem szól az összes hangfal az 5.1-es hangrendszeren?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy 5.1-es hangrendszert és rá kötöttem az asztali gépemre(AC-3 kábellel)
A gépen windows 10-es op rendszer fut és Realtek HD hangkezelőt és drivert használok. A hangkezelőben, ha végig próbálom a tesztet minden hangszóró szól hibátlanul, de ha elindítok bármely más programban vagy böngészőben egy filmet\zenét akkor csak a két front hangszóró szólal meg. A win 10 hangkezelőben is ugyan úgy megszólaltatja az összes hangfalat. Mi lehet a probléma illetve hogyan tudom orvosolni?
2018. márc. 13. 16:58
2/10 A kérdező kommentje:
Igen
2018. márc. 13. 17:34
3/10 anonim válasza:
Milyen kodek? Milyen hang, dolby digital, dts, ac3?
4/10 A kérdező kommentje:
ac3
2018. márc. 13. 17:42
6/10 A kérdező kommentje:
Tudsz linket ahol ilyet lehet letölteni? Mert nem igazán van külön(vagy is én nem találok)
2018. márc. 13. 18:13
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Így sem szól a két hátsó és a center, de a mély már jó.
2018. márc. 13. 18:46
10/10 A kérdező kommentje:
Továbbra is csak hangkezelő teszben szólnak...
2018. márc. 13. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!